سری آ در پیشواز ۲۵ نوامبر؛ رونالدو و ابراهیموویچ با خطی سرخ بر چهره به میدان رفتند

کریستیانو رونالدو(راست) و زلاتان آبراهاموویچ(چپ)
کریستیانو رونالدو(راست) و زلاتان آبراهاموویچ(چپ) Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

بازیکنان لیگ برتر فوتبال ایتالیا(سری آ) از کریستیانو رونالدو گرفته تا زلاتان ابراهیموویچ و داوران این هفته در حالی که خط سرخی بر صورتشان نقش بسته بود، به میدان رفتند؛ ابتکاری برای مبارزه با خشونت علیه زنان در آستانه ۲۵ نوامبر که به عنوان روز جهانی این مبارزه اختصاص یافته است.

آگهی

بازیکنان لیگ برتر فوتبال ایتالیا(سری آ) از کریستیانو رونالدو گرفته تا زلاتان ابراهیموویچ و داوران این هفته در حالی که خط سرخی بر صورتشان نقش بسته بود، به میدان رفتند؛ ابتکاری برای مبارزه با خشونت علیه زنان در آستانه ۲۵ نوامبر که به عنوان روز جهانی مقابله با این خشونت اختصاص یافته است.

این چهارمین دوره برگزاری کارزار #unrossoallaviolenza(قرمز علیه خشونت) در لیگ برتر فوتبال ایتالیاست. در بیانیه متولیان برگزاری این کارزار در سال ۲۰۲۰ آمده است: «در ایتالیا و سراسر جهان، از هر سه زن یك تن قربانی خشونت می‌شود. خشونت‌هایی که گاه چنان در سکوت و با ظرافت رخ می‌دهند که قابل مشاهده نیست.»

در ادامه این بیانیه از شیوع ویروس کرونا به عنوان یکی از عوامل افزایش خشونت علیه زنان طی یکسال گذشته یاد شده؛ به طوری که ضمن دامن زدن به افزایش بیکاری در میان زنان، بسیاری از آنها را ناگزیر کرد تا دوران قرنطینه را با متجاوزان خود در خانه سر کنند. بنا بر اطلاعات ارائه شده در این بیانیه، در طول دوران قرنطینه تعداد خشونت‌های خانگی علیه زنان ۲۵ هزار مورد در سطح جهان افزایش یافته و تنها در ایتالیا تعداد استمدادهای زنان آزاردیده از نهادهای اجتماعی ۱۱۹ درصد جهش کرده است.

البته افزون بر بازیکنان فعال در لیگ برتر ایتالیا برخی پیشکسوتان و اسطوره‌های فوتبال ایتالیا از جمله الساندرو دل‌پیرو نیز امسال در کارزار محکومیت حشونت علیه زنان مشارکت کردند.

خط قرمزی که آنها بر چهره‌شان می‌کشند، در واقع نماد جنبشی است که توسط انجمن WeWorld Onlus آغاز شده است. این انجمن در سال ۱۹۹۹ با هدف حمایت از زنان و کودکان در شهر میلان ایتالیا تاسیس شده است.

پائولو دال پینو، رئیس لیگ برتر ایتالیا(سری آ) نیز ضمن سپاسگزاری از مشارکت همراهان همیشگی این کارزار ابراز امیدواری کرد که با درگیر شدن تعداد بیشتری از افراد جامعه با این معضل قدیمی بتوان با زدودن الگوهای رفتاری غلط سنتی، جامعه‌ای بدون خشونت ساخت.

به توییتر یورونیوز فارسی بپیوندید

مجمع عمومی سازمان ملل در سال ۱۹۹۹ میلادی روز ۲۵ نوامبر را به عنوان روز جهانی «رفع خشونت علیه زنان» تعیین کرد. انتخاب روز ۲۵ نوامبر بنا بر یادآوری سالروز کشتار سه خواهر اهل جمهوری دومینیکن، با نام خواهران میرابل، توسط سازمان امنیت ارتش این کشور در سال ۱۹۶۰ بود.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

آنتونیو کونته رسما از اینترمیلان رفت

بازوبندی که رونالدو به زمین کوبید چگونه به درمان یک نوزاد صربستانی کمک کرد؟

بازگشت «خدا» به میلان؛ زلاتان سومین قهرمانی را برای آث میلان به ارمغان خواهد آورد؟