NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

مخمصه کرونا در فرانسه؛ نگرانی از «انفجار اجتماعی» و افسردگی ۲۰٪ جمعیت

متروی پاریس
متروی پاریس Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

نتیجه یک نظرسنجی نشان می‌دهد که ۹۰ درصد فرانسوی‌ها نگران تبعات اقتصادی و اجتماعی بحران شیوع ویروس کرونا برای خود و خانواده‌هایشان هستند.

آگهی

نتیجه یک نظرسنجی جدید در فرانسه نشان می دهد که ۸۵ درصد از مردم این کشور نگران وقوع یک «انفجار اجتماعی» به دلیل پیامدهای اقتصادی شیوع ویروس کرونا طی ماه های آینده هستند.

نظرسنجی موسسه افکارسنجی «ایفوپ» (Ifop) در حالی منتشر می شود که دومین قرنطینه سراسری در فرانسه از سه هفته پیش به اجرا در آمده است. ژان کاستکس، نخست وزیر فرانسه گفته است که قرنطینه سراسری فعلی برخلاف اولین قرنطینه به سرعت پایان نخواهد یافت. دولت فرانسه در نظر دارد تا در راستای جلوگیری از موج سوم شیوع کرونا در این کشور به صورت تدریجی به قرنطینه دوم پایان دهد.

امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه قرار است هفته آینده تدابیر دولت برای لغو تدریجی قرنطینه را اعلام کند. لغو تدریجی قرنطینه به معنای ادامه محدودیت فعالیت برای بخش هایی از اقتصاد فرانسه و برخی از کسب و کارها در این کشورها خواهد بود. مقامات فرانسه از احتمال بازگشایی برخی از مغازه ها، فروشگاه ها و کسب و کارها از روز اول دسامبر (۱۱ آذر) سخن گفته اند. این در حالی است که گزینه وضع مقررات منع تردد شبانه پس از این تاریخ در دست بررسی است.

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

یکی از مشاوران رئیس جمهوری فرانسه گفته است که رستوران ها، بارها و مراکز ورزشی این کشور دستکم تا روز ۱۵ ژانویه سال ۲۰۲۱ تعطیل خواهند بود. اجرای دومین قرنطینه سراسری در فرانسه نگرانی ها از موج ورشکستگی شرکت ها یا اخراج گسترده کارگران و کارمندان را طی ماه های آینده افزایش داده است.

بنا به نظرسنجی موسسه «ایفوپ» ۹۰ درصد فرانسوی ها این روزها نگران تبعات اقتصادی و اجتماعی بحران شیوع ویروس کرونا برای خود و خانواده هایشان هستند. در این میان ۸۵ درصد نیز بر این باور هستند که فرانسه طی ماه های آینده ممکن است با «انفجاری اجتماعی» بر اثر پیامدهای اقتصادی بحران کنونی روبرو شود.

فرانسه پیش از بحران شیوع بیماری همه گیر «کووید ۱۹» نیز از سال ۲۰۱۸ شاهد شکل گیری جنبش اعتراض آمیز «جلیقه زردها» بود.

افسردگی ۲۰ درصد جمعیت فرانسه در دوران قرنطینه جدید

از سوی دیگر ژروم سالومون، مدیر کل امور سلامت در وزارت بهداشت فرانسه اعلام کرده است که درصد شهروندانی که از افسردگی رنج می برند از ۱۰.۹ درصد در پایان ماه سپتامبر به ۲۰.۹ درصد در اوایل نوامبر (دومین هفته اجرای قرنطینه سراسری) رسیده است. مقامات وزارت بهداشت فرانسه این رقم را «هشدارآمیز» توصیف کرده اند. گمان می رود که کاهش روابط اجتماعی، عدم رعایت فاصله لازم بین زندگی حرفه ای و زندگی شخصی و نگرانی از تبعات اقتصادی بحران شیوع کرونا از دلایل اصلی افزایش افسردگی در میان جمعیت فرانسه باشد.

اولیویه وران، وزیر بهداشت فرانسه روز چهارشنبه گفت که «موج سوم» در این کشور ممکن است به جای موج شیوع کرونا «موج مشکل سلامت روانی» باشد. وی تاکید کرد که دولت این کشور مصمم است تا از موج اختلالات روانی در جمعیت به دلیل اجرای قرنطینه سراسری جلوگیری کند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

زنگ خطر امواج بیماری‌های روانی نوجوانان و جوانان درگیر با محدودیت‌های کرونایی

کرونا در اروپا؛ فرانسه همزمان بیشترین آمار مبتلایان و تعداد تست را دارد

فرانسه بار دیگر برای دست‌کم یک‌ماه به‌طور سراسری قرنطینه می‌شود