NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

شمار جان‌باختگان روزانه کرونا در ایران به‌ رقم بی‌سابقهٔ ۲۷۲ نفر رسید

کرونا در ایران
کرونا در ایران Copyright آسیوشیتد پرس
Copyright آسیوشیتد پرس
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار به روز شده در
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

«دولت ایران برای نزدن ماسک مبلغ ۵۰ هزار تومان و برای خروج فرد مبتلا به کرونا از خانه ۲۰۰ هزار تومان جریمه تعیین کرده است.»

آگهی

شمار قربانیان ویروس تازهٔ کرونا در ایران، طی شبانه‌روز گذشته،‌ به رقم بی‌سابقه‌ ۲۷۲ نفر رسید. به‌این ترتیب، مطابق آمارهای رسمی شمار درگذشتگان کووید-۱۹ در ایران به ۲۸۸۱۶ نفر رسیده است.

ایران

دکتر حمید سوریان،‌ استاد اپیدمیولوژی دانشگاه شهید بهشتی می‌گوید میزان مرگ‌ومیر ناشی از کرونا در ایران به ازای هر یک میلیون نفر حدود دو نیم برابر میانگین دنیاست و ایران از این لحاظ جزو ۱۰ کشور نخست جهان است.

از سوی دیگر، دکتر علیرضا زالی، فرماندهٔ عملیات مقابله با کرونا در تهران گفت: «به‌نظر می‌رسد موج سوم کرونا خیلی هولناک‌تر، عظیم‌تر و با دامنهٔ عمیق‌تر از موج‌های قبلی باشد.» وی افزود که فاصلهٔ اوج‌گیری بیماری در حال کوتاه شدن است و وضعیت هیچ بیماری قابل پیش‌بینی نیست و ممکن است بیماری که با حال عمومی خوب به بیمارستان مراجعه کرده، فردا سرنوشت متفاوتی پیدا کند.

این در حالی است بنابر اعلام وزارت بهداشت ایران هم‌ اکنون ۴۵۳۳ نفر دیگر نیز در وضعیت وخیم این بیماری قرار دارند.

همچنین دولت مبلغ ۵۰ هزار تومان جریمه برای نزدن ماسک تعیین کرده است و تمامی شهروندان موظفند هنگام خروج از منزل از ماسک استفاده کنند. همچنین اگر فرد مبتلا به کرونا از خانه خارج شود ۲۰۰ هزار تومان جریمه خواهد شد.

آسیوشیتد پرس
کرونا در ایرانآسیوشیتد پرس

ایتالیا

ایتالیا اعلام کرد این کشور، در پاسخ به اوج‌گیری مجدد موارد ابتلا به ویروس کرونا، خود را برای اجرای سری تازه‌ای از محدودیت‌های بهداشت عمومی آماده می‌کند.

وزارت بهداشت ایتالیا اعلام کرده است برای آنکه قرنطینهٔ کامل به‌اجرا در نیاید اجرای این محدودیت‌های مقطعی لازم است. شمار مبتلایان تازه به ویروس کرونا در ایتالیا تنها در روز جمعه از ۵ هزار تن گذشت.

فرانسه

ژان کستکس،‌ نخست وزیر فرانسه اعلام کرد ممکن است قرنطینه‌های محلی در فرانسه به اجرا در بیاید. همچنین نسخهٔ تازه‌ای از اپلیکیشنِ فرانسوی «استاپ‌کووید» از ۲۲ اکتبر بناست در فرانسه روانهٔ بازار شود، این اپلیکیشن کمک می‌کند تا مبتلایان به این بیماری ردگیری شوند.

در چند روز گذشته هر روز حدود ۱۸ هزار مورد ابتلای تازه در فرانسه به ثبت رسیده است و بنا به گفتهٔ کارشناسان، علّت اصلی این امر ناقلان جوانی هستند که در دوران پس از قرنطینه، زندگی اجتماعی خود را به‌شکل سابق از سر گرفته‌اند.

بریتانیا

دولت بریتانیا برای مقابله با موج تازهٔ شیوع ویروس کرونا قصد دارد محدودیت‌های قرنطیه‌ای تازه‌ای را در این کشور به‌اجرا بگذارد.

آلمان

آلمان تا حدود زیادی در مدیریت بحران کرونا موفق بوده است. آمار جان‌باختگان در اثر کووید-۱۹ در این کشور همچنان زیر ۱۰ هزار تن باقی مانده،‌ که از یک‌ چهارم کلّ جان‌باختگان کرونا در بریتانیا هم کمتر است با آنکه جمعیت آلمان از بریتانیا بیشتر است. گرچه شمار مبتلایان که در تابستان تا حدودی ثابت مانده بود کم‌کم در پاییز افزایش یافته است.

آسیوشیتد پرس
آلمان یکی از موفق‌ترین کشورهای اروپایی در زمینه مهار کرونا بوده استآسیوشیتد پرس

کرهٔ جنوبی

به یمن اجرای قرنطینه و نیز رعایت عمومی مقررات بهداشتی، زندگی در کرهٔ جنوبی تقریبا به حالت عادی بازگشته است. این کشور که یکی از نخستین کشورهای آسیب‌دیده از کرونا بود توانسته است با کار فشردهٔ پزشکان، انجام گستردهٔ تست کرونا و نیز قرنطینه، از اوج ۱۰۰۰ مورد ابتلای روزانه در اواخر فوریه، به ثبت صفر مورد روزانه در پایان ماه آوریل برسد.

سنگاپور

سنگاپور نیز توانسته است به مدد مقررات قرنطینهٔ سفت‌وسخت، اجباری کردن استفاده از ماسک، مجازات سنگین برای عدم رعایت مقررات بهداشتی،‌ و نیز استفاده از فناوری‌های موبایل برای ردیابی مبتلایان از موج دوم این بیماری همه‌گیر مصون بماند.

سنگاپور نخستین کشور دنیا بود که از اپلیکیشن «ردیابی تماس با مبتلایان» استفاده کرد.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

شمار کل جانباختگان کرونا در ایران از ۳۰ هزار نفر گذشت

محدودیت تردد در ۵ کلانشهر ایران؛ ورود و خروج از تهران ممنوع می‌شود

برای اولین بار در آمریکا؛ ابتلای مجدد به کرونا در کمتر از دوماه آنهم با تشدید علائم بیماری