NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

نگرانی از ابتلای مجدد به کرونا؛ تست ۵۱ شفایافته در کره جنوبی مثبت شد

نگرانی از ابتلای مجدد به کرونا؛ تست ۵۱ شفایافته در کره جنوبی مثبت شد
Copyright AP
Copyright AP
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

این بیماران که اهل شهر دئگو در جنوب کره‌جنوبی هستند پس از آنکه تست کرونای آنها برای اولین بار مثبت شده بود تحت قرنطینه قرار گرفته بودند.

آگهی

مقامات کره جنوبی می گویند تست کرونای ۵۱ نفر از افرادی که تصور می شد از بیماری «کووید ۱۹» بهبود یافته اند بار دیگر مثبت شده است. 

این بیماران که اهل شهر دئگو در جنوب کره جنوبی هستند پس از آنکه تست کرونای آنها برای اولین بار مثبت شده بود تحت قرنطینه قرار گرفته بودند. شهر دئگو کانون شیوع ویروس جدید کرونا در کره جنوبی بود. 

از این افراد چند روز پس از پایان دوره قرنطینه مجددا تست کرونا گرفته شد که نتیجه آن مثبت بود. 

مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ها در کره جنوبی اعلام کرده است که ویروس جدید کرونا احتمالا بار دیگر در بدن این افراد «فعال» شده است. به گفته این مرکز تست کرونای مثبت مجدد این افراد احتمالا به معنای ابتلای دوباره آنها به نوع جدید ویروس کرونا نیست. 

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

با این حال دانشمندان کره جنوبی تاکید می کنند که هنوز مشخص نیست که آیا افراد پس از «فعال شدن دوباره» ویروس می توانند ناقل آن باشند یا خیر. به گفته آنها نوع جدید ویروس کرونا احتمالا در سلول های بدن انسان به صورت «پنهان» باقی می ماند و بار دیگر «فعال» می شود. هر چند عامل «فعال شدن» مجدد ویروس مشخص نیست.

یکی دیگر از احتمالاتی که برای توضیح نتیجه مثبت تست کرونای افراد شفایافته از بیماری «کووید ۱۹» مطرح می شود خطای تست ها است. اکثر تست های ابتلا به کرونا ضریب خطای بالایی دارند و این احتمال وجود دارد که تست کرونای ۵۱ بیمار در دئگو به اشتباه در پایان دوران قرنطینه منفی شده است. به این ترتیب تست کرونای آنها چند روز بعد در حالی که با استناد به تست منفی قبلی شفایافته قلمداد می شدند مثبت شده است. 

تخمین زده می شود که نتیجه ۲۰ تا ۳۰ درصد تست های کنونی ویروس جدید کرونا به اشتباه منفی اعلام می شود. 

احتمال «فعال شدن مجدد» ویروس کرونا در بدن افراد یا ابتلای دوباره آنها به این ویروس می تواند راهبرد «ایمنی گله ای» در جوامع را زیر سوال ببرد. در این صورت احتمالا تا زمان کشف واکسن یا درمان بیماری همه گیر «کووید ۱۹» راهی به جز قرنطینه گسترده و تست گیری همگانی برای مقابله با شیوع این بیماری وجود نخواهد داشت.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

ارتباط بین خاک و سلامت روان انسان در چیست؟

از نقش انواع مختلف ویتامین «دِ» در ایجاد تعادل هورمونی در بدن انسان و تقویت قدرت باروری چه می‌دانیم؟

چگونه می‌توان خطر ابتلا به آرتروز زانو را کاهش داد یا از بین ببرد؟