NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

تبعات شیوع کرونا؛ احتمال بیکاری ۳ میلیون نفری در قلب تپنده اقتصاد اروپا

تبعات شیوع کرونا؛ احتمال بیکاری ۳ میلیون نفری در قلب تپنده اقتصاد اروپا
Copyright AP
Copyright AP
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

یکی از پیامدهای اقتصادی شیوع ویروس جدید کرونا احتمال ورشکستگی بسیاری از شرکت‌های کوچک و بزرگ به دلیل تعطیلی بخش عمده‌ای از فعالیت‌های آنها است.

آگهی

شیوع ویروس کرونا در جهان نه تنها بحرانی در حوزه سلامت محسوب می شود بلکه به نظر می رسد تبعات سنگینی نیز برای اقتصاد جهان خواهد داشت.

یکی از این پیامدهای اقتصادی احتمال ورشکستگی بسیاری از شرکت های کوچک و بزرگ به دلیل تعطیلی اکثر فعالیت های آنها به دنبال شیوع نوع جدید ویروس کرونا است.

یک موسسه تحقیقاتی هشدار داده است که تعداد بیکاران در آلمان به عنوان مهم ترین قدرت اقتصادی اروپا ممکن است در سال ۲۰۲۰ به سه میلیون نفر برسد.

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

بنا به اعلام انستیتوی تحقیقاتی «آی ای بی» شمار بیکاران در آلمان در صورتی که بحران اقتصادی پیش رو چندان شدید نباشد به دو میلیون و ۳۵۶ هزار نفر خواهد رسید. این در حالی است که احتمال بیکاری سه میلیون آلمانی به دلیل بحران اقتصادی ناشی از شیوع ویروس جدید کرونا نیز وجود دارد.

موسسه تحقیقاتی «آی ای بی» همچنین تخمین زده است که رشد اقتصادی آلمان در سال جاری میلادی به دلیل پیامدهای شیوع ویروس جدید کرونا دو درصد کمتر از پیش بینی هایی خواهد بود که تاکنون انجام شده است.

این انستیتوی تحقیقاتی احتمال داده است که فعالیت بخش هایی از چرخه تولید در آلمان که قلب تپنده اقتصاد اروپا محسوب می شود به دلیل شیوع نوع جدید ویروس کرونا به مدت شش هفته متوقف خواهد شد و بازگشت شرایط به حالت عادی نیز به همین مدت زمان نیاز خواهد داشت.

«بدترین سناریو»؛ احتمال بیکاری ۲۰ درصدی در آمریکا

استیو منوچین، وزیر خزانه داری آمریکا نیز روز چهارشنبه هشدار داده بود که در صورت عدم تصویب لایحه تقویت اقتصادی در کنگره احتمال افزایش نرخ بیکاری در این کشور به ۲۰ درصد وجود دارد.

دولت آمریکا با تصویب لایحه یک تریلیون دلاری تقویت اقتصادی قصد دارد تبعات بحران اقتصادی پیش رو را کنترل کند. هدف از این لایحه کمک اقتصادی به شهروندان، کمپانی های هواپیمایی و دیگر شرکت هایی است که از توقف فعالیت ها به دلیل شیوع ویروس جدید کرونا متضرر شده اند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا نیز از احتمال بیکاری ۲۰ درصدی در این کشور در «بدترین سناریوی ممکن» سخن گفته است. نرخ بیکاری در ایالات متحده پس از بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ در ماه اکتبر سال ۲۰۰۹ به ۱۰.۲ درصد رسیده بود.

اکثر تحلیلگران بر این باور هستند که شیوع ویروس جدید کرونا با ایجاد اخلال در چرخه تامین مواد اولیه و بر هم زدن روند عادی فعالیت های حرفه ای باعث خواهد شد تا شوک سنگینی به بهره وری در قدرت های اقتصادی جهان وارد شود.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

پس‌انداز خانواده‌های اروپایی در دوران قرنطینه به شدت افزایش یافت

بیکاری ۴۲ میلیون آمریکایی؛ وزیر کار: آخر سال به نرخ ۱۰درصد برمی‌گردیم

آلمان با ازبکستان برای پذیرش نیروی کار ماهر به توافق رسید