NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

پرتاب موشک از غزه کارزار انتخاباتی نتانیاهو را به هم ریخت

پرتاب موشک از غزه کارزار انتخاباتی نتانیاهو را به هم ریخت
Copyright AP
Copyright AP
نگارش از یورونیوز
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است. اگرچه منطقۀ تحت محاصرۀ غزه در حال حاضر توسط نیروهای حماس اداره می‌شود اما گروه اسلامگرای کوچکتر «جنبش جهاد اسلامی فلسطین» نیز در آنجا فعال است.

آگهی

پرتاب یک موشک از نوار غزه به سمت یکی از شهرهای جنوبی اسرائیل در روز چهارشنبه، کارزار انتخابات درون حزبی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل در این شهر را به هم ریخت و آقای نتانیاهو که در این برنامۀ تبلیغاتی حضور داشت، روانۀ پناهگاه کرد.

بنا بر اعلام ارتش اسرائیل، این موشک که از غزه به سمت شهر اشکلون واقع در ۱۲ کیلومتری سرزمین‌های تحت محاصرۀ فلسطینی پرتاب شده بود، در نهایت توسط سیستم پدافند هوایی اسرائیل موسوم به «گنبد آهنین» رهگیری و منهدم شد.

هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است. اگرچه منطقۀ تحت محاصرۀ غزه در حال حاضر توسط نیروهای حماس اداره می‌شود اما گروه اسلامگرای کوچکتر «جنبش جهاد اسلامی فلسطین» نیز در آنجا فعال است که ماه گذشته در جریان درگیری‌های خشونت‌آمیز دو روزه‌ای که میان اسرائیل و فلسطینی‌ها در غزه روی داد، به تبادل آتش با نیروهای اسرائیلی پرداخت.

این اولین بار نیست که در جریان سخنرانی آقای نتانیاهو در اشکلون به این شهر حمله می‌شود. پیش از این در ۱۰ سپتامبر نیز اندک زمانی پس از پخش سخنرانی آقای نتانیاهو در این شهر دربارۀ الحاق بخشی از کرانه باختری رود اردن به خاک اسرائیل، دو موشک از مبدا سرزمین‌های فلسطینی به سمت شهرهای اشدود و اشکلون پرتاب شدند که باعث به صدا درآمدن آژیرهای خطر شد و نخست‌وزیر اسرائیل را وادار کرد تا در میانۀ گردهمایی انتخاباتی خود، صحنۀ تبلیغات را ترک کند و به پناهگاه برود.

دور جدید درگیری‌ میان اسرائیلی‌ها و گروههای مسلح فلسطینی از ۱۲ نوامبر پس از کشته شدن بهاء ابوالعطا، از فرماندهان بلندپایۀ «جنبش جهاد اسلامی فلسطین» در جریان حمله ارتش اسرائیل به نوار غزه آغاز شد.

اسرائیل در ماه مارس آینده برای سومین‌بار در زمانی کمتر از یکسال، انتخابات برگزار خواهد کرد تا بتواند از بن‌بست سیاسی کنونی خارج شود و درنهایت نخست‌وزیری با تواناییِ تشکیل دولت بر سر کار آید.

بنیامین نتانیاهو که هم با انتقادات درون حزبیِ متعددی روبروست و هم با پیامدهای یک پروندۀ قضایی دست و پنجه نرم می‌کند، نتوانست در انتخابات پیشین اکثریت پارلمانی و حمایت دست‌کم ۶۱ نماینده را برای تشکیل دولت به دست آورد. او اکنون در تلاش است با ایجاد انسجام بیشتر در میان اعضای حزبش لیکود، شانس پیروزی در انتخابات پیش رو را افزایش دهد.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

جهاد اسلامی فلسطین: حملات بر ضد اسرائیل را از سر می‌گیریم

ادامه بن بست سیاسی در اسرائیل؛ نمایندگان پارلمان به برپایی انتخابات جدید رای دادند

جنگ غزه در بطن «از نهر تا بحر»؛ آیا فلسطین برای صهیونیست‌ها پروژه استعماری است؟