NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

درخواست کمک از اروپا؛ ۱۰۴ پناهجو همچنان در کشتی وایکینگ گرفتارند

درخواست کمک از اروپا؛ ۱۰۴ پناهجو همچنان در کشتی وایکینگ گرفتارند
Copyright 
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار به روز شده در
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

سازمان «اس‌او‌اس مدیترانه» که به همراه پزشکان بدون مرز مدیریت این قایق را بر عهده دارد گفته است که در میان افراد حاضر در این قایق دو زن حامله و ۴۱ کودک زیر ۱۸ سال نیز حضور دارند.

آگهی

در حالی که ۱۰۴ پناهجو در قایق نجات «وایکینگ اقیانوس» گرفتار هستند، یک سازمان مردم‌نهاد فرانسوی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای پذیرفتن پناهجویان کمک خواست.

سازمان «اس‌او‌اس مدیترانه» که به همراه پزشکان بدون مرز مدیریت این قایق را بر عهده دارد گفته است که در میان افراد حاضر در این قایق دو زن حامله و ۴۱ کودک زیر ۱۸ سال نیز حضور دارند. به گفته جی برگر، مسئول هماهنگی پزشکان بدون مرز که در قایق «وایکینگ اقیانوس» حضور دارد، نگرانی پناهجویان رو به افزایش است زیرا نمی‌دانند چه سرنوشتی در انتظارشان است.

قایق وایکینگ اقیانوس روز ۲۶ مهر، ۱۰۴ پناهجو را که روی یک قایق بادی در ۱۰۰ کیلومتری سواحل لیبی روی آب دریا سرگردان بودند نجات دادند. آنها در آن زمان ده روز بود که به حال خود رها شده بودند.

مقام‌های لیبی می‌گویند بندر طرابلس را به عنوان مکانی امن برای پیاده شدن مهاجران اختصاص داده‌اند، اما اس‌او‌اس مدیترانه این ادعا را رد کرده است.

مقام‌های ایتالیا و مالت هنوز به درخواست‌های اس‌او‌اس مدیترانه برای پهلو گرفتن در کشورهایشان پاسخ نداده‌اند.

بیشتر بخوانید:

پناهجویانی که در سال‌های اخیر تلاش کرده‌اند خود را به خاک اروپا برسانند، عمدتا از ترس جنگ و فقر در کشورهای قاره آفریقا، خاورمیانه و سایر نقاط آسیا، خانه و زندگی خود را ترک می‌کنند. بسیاری از این افراد که تلاش می‌کنند با قایق‌های بادی و با کمترین تجهیزات ایمنی از راه مدیترانه به اروپا برسند، در دریا غرق می‌شوند.

بنا بر گزارش سازمان بین‌المللی مهاجرت، در طول نه ماه نخست سال جاری میلادی دست کم ۹۹۴ تن از پناهجویان در تلاش برای گذر از مدیترانه جان خود را در این دریا از دست داده‌اند. با این حال این آمار کمترین میزان تلفات گزارش شده در بازه‌های زمانی مشابه از سال ۲۰۱۴ تاکنون بوده است. سازمان بین‌المللی مهاجرت این کاهش آمار را نه به دلیل بهبود شرایط ایمنی، بلکه به دلیل کاهش شمار پناهجویان دانسته است.

وزرای کشور پنج کشور اروپایی در ماه گذشته اعلام کردند که در مورد یک طرح تازه برای سهمیه‌بندی پناهجویان نجات‌یافته در مدیترانه به توافق رسیده‌اند. به گفته آنها این طرح به منظور کاستن فشار از روی کشورهای جنوب قاره اروپاست که معمولا در جبهه نخست برای نجات پناهجویان قرار دارند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

اجلاس غیر‌رسمی در مالت برای حل مشکل پناهجویان نجات یافته در مدیترانه

نگاهی به داخل کشتی «وایکینگ اقیانوس»، ناجی پناهجویان

ابراز نگرانی عمیق اتحادیه اروپا نسبت به گسترش برنامه‌ هسته‌ای ایران همزمان با نشست شورای حکام