NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

مرگ زودهنگام زنان به دلیل خوردن، نوشیدن و سیگار کشیدن «به سبک مردان»

مرگ زودهنگام زنان به دلیل خوردن، نوشیدن و سیگار کشیدن «به سبک مردان»
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار به روز شده در
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

در بریتانیا زنان به همان اندازۀ مردان نوشیدنی‌های الکلی مصرف می‌کنند؛ چیزی که پیش از این سابقه نداشته است.

آگهی

هزاران زن بریتانیایی دچار مرگ زودهنگام می‌شوند زیرا سبک خوردن، نوشیدن الکل و سیگار کشیدن آنها «مانند مردان» است. این سبک زندگی همچنین باعث افزایش ابتلای زنان به بیماری‌هایی همچون دیابت، بیماری‌های قلبی و سرطانی می‌شود.

این خبر نتیجۀ تحقیقی بود که توسط امپریال کالج لندن انجام و گزارش آن به تازگی منتشر شد.

بر اساس این تحقیق، بریتانیا در میان کشورهای غربی رتبۀ چهارم را در موضوع مرگ زودهنگام زنان دارد و احتمال اینکه یک زن ۳۰ ساله بریتانیایی در سن ۷۰ سالگی به دلیل بیماریهای ناشی از سیگار کشیدن، مصرف نوشیدنی‌های الکلی یا چاقی بمیرد ۹ درصد بیش از زنان در دیگر کشورهای غربی است. تنها کشورهای آمریکا، هلند و دانمارک وضعیتی بدتر از بریتانیا دارند.

به گفتۀ پروفسور مجید عزتی، استاد دانشگاه امپریال کالج لندن و مدیر این گروه تحقیق، شیوۀ زندگی ناسالم که پیش از این تنها در میان مردان دیده می‌شده، اکنون در میان زنان رواج یافته و زندگی زنان را در خطر قرار داده است. به همین دلیل «اگر زنان مانند مردان زندگی کنند، مانند آنها نیز می‌میرند.»

در حال حاضر احتمال اینکه مردان بریتانیایی به دلیل ابتلا به یکی از بیماری‌های ناشی از خوردن، نوشیدن الکل و سیگار کشیدن جان خود را از دست دهند ۱۳ درصد بیش از زنان است.

تحقیق دیگری نیز که ماه گذشته در مجلۀ پزشکی «The Lance» بریتانیا پس از بررسی وضعیت زنان در ۱۹۵ کشور منتشر شد، نشان داد که در حال حاضر در این کشور زنان به همان اندازۀ مردان نوشیدنی‌های الکلی مصرف می‌کنند و در این زمینه رتبه هشتم را در سراسر جهان دارند؛ چیزی که پیش از این در بریتانیا سابقه نداشته است.

بر اساس این تحقیق، سالانه در بریتانیا نزدیک به ۹۰ هزار نفر شامل ۳۷ هزار زن و ۵۲ هزار مرد ۳۰ تا ۷۰ ساله به دلیل ابتلا به بیماری‌هایی همچون حمله قلبی و سکته مغزی، سرطان‌ها، بیماری‌های تنفسی مزمن و دیابت جان خود را از دست می‌دهند.

سرطان ریه از جمله بیماری‌هایی است که بطور قابل توجهی در میان زنان این کشور افزایش یافته؛ بویژه آنکه زنان بریتانیایی از دهه‌های ۶۰ و ۷۰ میلادی سیگار کشیدن را آغاز کرده‌اند.

بیشتر بخوانید:

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

آیا قیمت سیگار با میزان مصرف آن ارتباط دارد؟

پیامد سیاست‌های ضد مهاجرتی بریتانیا؛ صدور ویزا برای دانشجویان خارجی و کارکنان بخش بهداشت کاهش یافت

کشف سرب، آرسنیک و دیگر فلزات سنگین در تامپون‌‌های قاعدگی زنان؛سازمان غذا و داروی آمریکا تحقیق می‌کند