NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

دیدگاه متفاوت آمریکا و کره شمالی درباره وضعیت سلامت دانشجوی آمریکایی

دیدگاه متفاوت آمریکا و کره شمالی درباره وضعیت سلامت دانشجوی آمریکایی
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied
آگهی

وضعیت سلامت اتو وارمبیر، دانشجوی ۲۲ ساله آمریکایی که پس از زمانی بیش از یکسال بازداشت در کره شمالی سرانجام به آمریکا بازگردانده شد، همچنان در هاله‌ای در ابهام است.

آقای وارمبیر در ژانویه سال گذشته میلادی در جریان سفر گروهی به عنوان گردشگر وارد کره شمالی شد اما در آنجا بازداشت و به اتهام سرقت یک پوستر تبلیغاتی از هتل، به ۱۵ سال کار اجباری محکوم شد.

دولت کره شمالی در زمان کوتاهی پس از محاکمه اعلام کرد که او به کما رفته است. پس از آن هیچ اطلاعاتی از سرنوشت او منتشر نشد تا اینکه در نهایت روز سه شنبه ۱۳ ژوئن در حالی که در کما بود به آمریکا بازگردانده شد.

دکتر دانیل کانتر، مسئول تیم اعصاب دانشگاه سینسیناتی ایالت اوهایو که مداوای او را در آمریکا برعهده دارد، می گوید: «ما هیچ اطلاعات دقیق و تایید شده‌ای درباره علت کما یا میزان آسیب عصبی او نداریم. بطور معمول این نوع آسیب مغزی، به عنوان نتیجه یک ایست قلبی شناخته می شود. در چنین وضعیتی خون برای مدتی به اندازه کافی به سمت مغز جریان نخواهد داشت و به این ترتیب مرگ بافت مغزی ایجاد می شود.»

پزشکان بیمارستان سینسیناتی توضیحات مقامات کره شمالی را که گفته اند اتو دچار بوتولیسم شده بود، رد کرده اند و می گویند هیچ نشانه‌ای از وجود بوتولیسم در بدن اتو دیده نشده است. بوتولیسم نوعی فلجِ حاصل از ورود سم به بدن از راههای مختلف از جمله استفاده از مواد غذایی فاسد است.

محاکمه اتو وارمبیر در کره شمالی در مارس ۲۰۱۶ میلادی انجام شد. او پیش از محاکمه در ماه فوریه مقابل رسانه‌های کره‌ای اعلام کرده بود که مرتکب جرمی سنگین شده و با طرح قبلی دست به ارتکاب این جرم زده است. به نظر می رسد که اعترافات با زور گرفته شده باشد.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

سریال تلویزیونی غیرانگلیسی زبان شوگون جوایز امی را درو کرد

معمای قتل پدری پس از ۳۵ سال از طریق پادکست دختران دوقلویش حل شد

سوء قصد دوباره علیه ترامپ؛ همه آنچه از «ترور» نافرجام رئیس جمهوری سابق آمریکا می‌دانیم