خانواده هنگامه شهیدی از آغاز اعتصاب غذای خشک وی خبر داد

خانواده هنگامه شهیدی از آغاز اعتصاب غذای خشک وی خبر داد
نگارش از Euronews
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

هنگامه شهیدی در اعتراض به بازداشت و حبس در زندان اوین از روز چهارشنبه اعتصاب غذای خشک خود را آغاز کرد.

هنگامه شهیدی که دو ماه پیش در اعتراض به بازداشت و حبس در زندان اوین دست به اعتصاب غذای تر زده بود، از روز چهارشنبه اعتصاب غذای خشک را آغاز کرد.

آگهی

این روزنامه نگار زندانی اواخر سال گذشته از سوی ماموران ناشناس در منزلش دستگیر و به زندان اوین منتقل شد. خانواده شهیدی بارها در شبکه های اجتماعی ضمن اعلام بی اطلاعی از علل بازداشت و جرم وی، نسبت به وضعیت جسمانی او ابراز نگرانی کرده است.

به گفته پدر هنگامه شهیدی او از ناراحتی قلبی و کلیوی رنج می برد و نیز دارای ناراحتی کمر درد و مشکل در ناحیه ستون فقرات است. گفته می شود هیچ متخصصی وی را در طول بازداشت مورد معاینه پزشکی قرار نداده است.


هنگامه شهیدی کار روزنامه نگاری را از سال ۱۳۷۳ با روزنامه اخبار آغاز کرد. او در طول سالها فعالیت حرفه ای در نشریات مختلف اصلاح طلب قلم زد و به تولید محتوای خبری و تحلیلی در حوزه های سیاست داخلی، بین الملل و حقوق بشر پرداخت.

او یک سال پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ از سوی مهدی کروبی، دبیر کل حزب اعتماد ملی به عنوان مشاور وی در حوزه زنان و بین الملل انتخاب شد و در پی ناآرامی های پس از انتخابات به جرائمی همچون شرکت در اجتماعات غیر قانونی، اخلال در نظم عمومی و تبلیغ علیه نظام متهم و به تحمل شش سال حبس محکوم شد. این حکم در تاریخ شش اسفند ماه ۸۸ در دادگاه تجدید نظر تایید شد. خانم شهیدی اما به دلیل بیماری قلبی اواخر خرداد ماه ۱۳۹۱ با قرار وثیقه ۶۰۰ میلیون تومانی به مرخصی پزشکی آمد و در مهرماه ۱۳۹۲ با پذیرش آزادی مشروط توسط دادگاه، محکومیتش پایان یافت.

او که بارها از سوی دستگاه های امنیتی مورد بازجویی قرار گرفته آخرین بار نوزدهم اسفند ماه سال ۱۳۹۵ به همراه چند روزنامه نگار اصلاح طلب و گردانندگان کانال های اینترنتی دستگیر شد. هیچ نهاد امنیتی تاکنون مسئولیت بازداشت هنگامه شهیدی را برعهده نگرفته و علت دستگیری وی نیز اعلام نشده است.

پس از دستگیری این رونامه نگار اصلاح طلب، نامه ای از او در فضای مجازی منتشر شد که وی پیش از آن خطاب به حسن روحانی، رئیس جمهور ایران نوشته بود. او در این نامه رئیس جمهوری ایران را به سکوت در قبال اقدام هماهنگ سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات برای بازداشت گسترده روزنامه نگاران و فعالان سیاسی متهم کرده بود.


چندین نهاد حقوق بشری و صنفی از جمله عفو بین‌الملل و گزارشگران بدون مرز از اوایل سال جاری تاکنون بارها با انتشار بیانیه‌هایی نسبت به وضعیت سلامت هنگامه شهیدی ابراز نگرانی کرده و خواستار آزادی او شدند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

هنگامه شهیدی به ۱۲ سال زندان محکوم شد

سالگرد درگذشت مهسا امینی؛ اعتراضات پراکنده و تدابیر شدید امنیتی در ایران

انتشار گزارشی درباره یک «مقام اتحادیه اروپا» که بیش از ۵۰۰ روز در ایران زندانی است