فیسبوک اینک فقط شبکه ای اجتماعی نیست و بسیاری جنبه های دیگر به آن اضافه شده است.
فیسبوک اینک فقط شبکه ای اجتماعی نیست و بسیاری جنبه های دیگر به آن اضافه شده است. خواندن افکار دیگران، یا تله پاتی برنامه آینده فیسبوک برای برقراری ارتباط است.
مارک زوکربرگ، روز چهارشنبه ۱۹ آوریل در کنفرانس موسوم به «اف ۸ فیسبوک» نخستین جزئیات مشخص برنامه «فیسوبک برای تله پاتی» (القای فکر از راه دور) را شرح داد. او گفت که امیدوار است به لطف این ابتکار پژوهشی روزی بتوان تنها با اندیشیدن هر چه که می خواهیم روی صفحات فیسبوک تایپ شود و به اطلاع دوستانمان برسد.
مدیر عامل فیسبوک در گفتگویی که در سال ۲۰۱۵ انجام داد، گفته بود که خیلی امکان دارد آینده علم ارتباطات تله پاتی (حس از راه دور) باشد. وی افزود: «فکر کنم روزی قادر خواهیم بود که به کمک فناوری افکارمان را به شکل کامل مستقیماً به یکدیگر منتقل کنیم. کافی است به چیزی فکر کنید و بلافاصله همان فکر در ذهنشان وارد می شود.»
اینک که دو سال از آن مصاحبه گذشته است، فسبوک سخت در تلاش است این دیدگاه آینده گرایانه مارک زوکربرگ را تحقق بخشد. رجینا دونکان رئیس اداره پروژه های تحقیقی پیشرفته دفاعی (دارپا DARPA) که همزمان رئیس گروه فناوری ها و پروژه های پیشرفته گوگل هم است، این برنامه را مدیریت می کند.
Regina Dugan is now on stage and she dropped this fact: Our brains are streaming 40 HD movies every second #f82017pic.twitter.com/bA0bJgA3So
— Michael Chase (@chasethisnow) April 19, 2017
وی همچنین بر این نکته تأکید کرد که فیسبوک کورکورانه به دنبال نوآوری فنی نیست و نتایج هر فناوری نو را نیز در نظر می گیرد: «همیشه از خودمان می پرسیم که پیشرفت فناوری چه چیزهایی به همراه خواهد آورد. من همیشه به پیشرفت فناوری خوشبین هستم و در عین حال احساس مسئولیت می کنم که کار درست را انجام دهم.»
1️⃣[#Innovation] #Facebook va vous permettre d'écrire ce que vous avez dans la tête https://t.co/y0IV322lc2
TechCrunch</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/Tech?src=hash">#Tech</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/FlashTweet?src=hash">#FlashTweet</a> <a href="https://t.co/gIbGEoOUIJ">pic.twitter.com/gIbGEoOUIJ</a></p>— FlashTweet ⚡️ (
FlashTweet) April 20, 2017
هوش مصنوعی یکی دیگر از زمینه های مهمی است که فیسبوک درگیر آن است. با هوش مصنوعی می توان مناسبترین جلوه ها را برای تصاویر و ویدئوها انتخاب کرد تا بیشتر تشویق شوید عکس و ویدئوهایتان را به دیگران نشان دهید. اما هوش مصنوعی برای برخی خدمات دیگری که فیسبوک ارائه می دهد از جمله پیام رسان همراه با دستیار دیجیتال M بسیار مفید خواهد بود.
یکی از زمینه های تمرکز فیسبوک تبدیل دوربین به جایگاهی برای کاربرد واقعیت افزوده است. فعلا این فناوری به معنای افزودن جلوه های ویژه و نقاشی های متحرک برای جالب تر کردن عکس ها و ویدئوهای شماست اما در عین حال برای فیسبوک هم که باید با اسنپ چت رقابت کند کاری لازم است.