NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

واکنش نامزدهای اصلی به برپایی دوباره انتخابات ریاست جمهوری در اتریش

واکنش نامزدهای اصلی به برپایی دوباره انتخابات ریاست جمهوری در اتریش
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

تصمیم دادگاه عالی قانون اساسی اتریش برای برگزاری دوباره انتخابات ریاست جمهوری این کشور، واکنش نامزدهای اصلی را در پی داشت.

آگهی

تصمیم دادگاه عالی قانون اساسی اتریش برای برگزاری دوباره انتخابات ریاست جمهوری این کشور، واکنش نامزدهای اصلی را در پی داشت.

انتخابات ریاست جمهوری اتریش ۲۲ ماه مه برگزار شد و الکساندر ون در بلن، نامزد مستقل و تحت حمایت سبزهای اتریش با اختلافی اندک نوربرت هوفر، نماینده حزب راست افراطی موسوم به حزب آزادی را شکست داد.

آقای هوفر ضمن ابراز رضایت از تصمیم دادگاه از همکاری خود با روسای پارلمانی این کشور در برگزاری دوباره انتخابات خبر داد.
مقام های حزب آزادی اتریش پیشتر ضمن انتقاد از نتایج انتخابات ریاست جمهوری این کشور خواستار برپایی مجدد انتخابات شده بودند. این حزب با شعار ضدمهاجرت و مخالفت با اتحادیه اروپا در انتخابات مبارزه می کرد.

الکساندر ون دربلن که پیروز انتخابات بود و قرار بود از هشتم ماه جولای سمت ریاست جمهوری را در اختیار گیرد نیز گفت: «البته که در انتخابات دوباره نیز شرکت می کنم و قصد پیروزی دارم. برای جلوگیری از هرگونه سوء تفاهمی، شورای قانون اساسی باید هر تصمیمی را درست می داند، اتخاذ کند.»

دادگاه اعلام کرده که اقدام به برگزاری دوبارۀ انتخابات، ربطی به تقلب انتخاباتی ندارد و تنها به خواست مردم اتریش و برای اجرای دموکراسی است.

برخی از شاهدان عینی گفته اند که بی نظمی در جریان شمارش آراء وجود داشته است، از جمله روند شمارش آرایی که از راه دور ارسال شده بوده، پیش از موعد مقرر آغاز شده است.

بر اساس تصمیم دادگاه این انتخابات بار دیگر در پاییز امسال برگزار خواهد شد. احتمال پیروزی حزب راست افراطی در این دور از انتخابات بالا است. در صورت پیروزی آقای هوفر، او نخستین رهبر یک کشور عضو اتحادیه اروپا با گرایشات راست افراطی خواهد بود.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

شش نامزد مورد تائید نظام برای انتخابات ریاست جمهوری؛ لاریجانی و احمدی‌نژاد بار دیگر رد صلاحیت شدند

انتخابات ۱۴۰۳ در گفت‌وگو با عباس عبدی و محمد مهاجری؛ چه کسی جانشین رئیسی می‌شود؟

مجتبی خامنه‌ای و بحران جانشینی؛ جمهوری اسلامی با مرگ ابراهیم رئیسی به چه سمتی خواهد رفت؟