شماری از بستگان قربانیان حملات مرگبار پاریس با حضور در جلسه دادگاه این پرونده، به دنبال پاسخ به سوالاتشان در این خصوص هستند.
شماری از بستگان قربانیان حملات مرگبار پاریس با حضور در جلسه دادگاه این پرونده، به دنبال پاسخ به سوالاتشان در این خصوص هستند. آنها این فرصت را پیدا می کنند که در طول سه روز با شش قاضی این پرونده گفتگو کنند.
در جریان حملات سیزدهم نوامبر پاریس که با تیراندازی در یک سالن کنسرت و انفجار بمب همراه بود، ۱۳۰ نفر کشته و دهها نفر مجروح شدند. گروه اسلامگرای «داعش» که خود را دولت اسلامی می خواند و به دنبال حاکم کردن خلافت اسلامی در بخشهایی از سوریه و عراق است، مسئولیت اجرای این حملات را به عهده گرفت.
یکی از بستگان یکی از قربانیان می گوید: «این اولین جلسه است. ما به اینجا آمده ایم تا بفهمیم چه اتفاقی رخ داد. خواهر من بیرون کافه نشسته بود و در حال صرف شام بود. اما هیچ وقت به خانه برنگشت.»
احتمالا سوال اصلی بستگان قربانیان این است که چرا مهاجمان پاریس، زودتر و پیش از اجرای عملیات مرگبار سیزدهم نوامبر، توسط نیروهای امنیتی شناسایی نشده بودند.
ژرارد شلما، وکیل مدافع ۷۵ تن از قربانیان می گوید: «آنها به ما درباره آن چه رخ داده بود و رخ خواهد داد، توضیح خواهند داد. اما ما قطعا درباره آن چه که رخ نداد، از قضات سوال خواهیم پرسید. چرا ما نتوانستیم جلوی رخدادهای بلژیک را بگیریم. چرا صلاح عبدالسلام زودتر بازداشت نشده بود. این سوالات بسیار مهمی هستند.»
یکی از مظنونان اصلی حملات مرگبار سال گذشته در پاریس، صلاح عبدالسلام ۲۶ ساله بود که چند ماه پس از این اتفاق در بلژیک بازداشت شد و سپس به فرانسه منتقل شد. او هفته گذشته در دادگاه حاضر شد اما تصمیم گرفت که با استفاده از حق قانونی خود در دادگاه سکوت کند.
پیدا شدن اثر انگشت صلاح عبدالسلام در آپارتمانی در بروکسل سرنخ عملیات ضدتروریستی بلژیک در رابطه با حملات پاریس بود.