اف بی آی از یافتن راهی برای ورود به آیفون عامل تیراندازی سن برناردینو خبر می دهد

اف بی آی از یافتن راهی برای ورود به آیفون عامل تیراندازی سن برناردینو خبر می دهد
Copyright 
نگارش از Euronews
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

وزارت دادگستری آمریکا جلسۀ استماع مشترک میان پلیس فدرال آمریکا و اپل را به درخواست اف بی آی لغو کرده است. منابع نزدیک به اف بی آی از احتمال یافتن

آگهی

وزارت دادگستری آمریکا جلسۀ استماع مشترک میان پلیس فدرال آمریکا و اپل را به درخواست اف بی آی لغو کرده است. منابع نزدیک به اف بی آی از احتمال یافتن راهی توسط این نهاد امنیتی آمریکا برای شکستن قفل ورود به گوشی آیفون یکی از عاملان تیراندازی سن برناردینو بدون نیاز به اپل سخن می گویند.

دادستان های آمریکا روز دوشنبه اعلام کردند یک «سازمان یا شخص ثالث» امکان شکستن قفل این گوشی تلفن را بدون نیاز به سیستم اپل به اف بی آی نشان داده است و در حال حاضر تنها نگرانی در مورد عملی بودن این روش بدون تحت تاثیر قراردادن اطلاعات آیفون مذکور است. چنانچه این روش میسر باشد اف بی آی دیگر نیازی به همکاری اپل ندارد.

عدم پذیرفتن درخواست اف بی آی از سوی اپل برای رمزگشایی تلفن سید رضوان فاروق به یک جنجال حقوقی میان این دو تبدیل شده و واکنش های زیادی را نیز در پی داشته است.

مقامات اپل می گویند در صورت همکاری با اف بی آی و ارائۀ سیستم رمزگشایی آیفون به این دستگاه دولتی، امنیت مشتریان خود را به خطر می اندازد. تیم کوک، رئیس اپل روز دوشنبه و به هنگام معرفی محصولات جدید خود، تاکید کرده است محافظت از داده های شخصی مشتریان یک امر ضروری برای اپل است.

مقامات اف بی آی اطلاعات موجود در گوشی سید رضوان فاروق را که به همراه همسرش مسئول مرگ ۱۴ نفر در سن برناردینو شناخته شده اند برای تحقیقات خود ضروری می دانند.

پیش از این دادگاهی حکم به همکاری اپل با اف بی آی داده بود اما مقامات اپل این درخواست را رد کرده و از شکایت به دیوان عالی خبر داده بودند. دعوای بین این دو حتی به کنگرۀ آمریکا نیز کشیده شد و دو طرف در جلسه ای توضیحات خود را در مقابل کمیته ای از سناتورها ارائه دادند.

روسای گوگل و فیسبوک حمایت خود را از تیم کوک اعلام کرده اند اما بیل گیتس همکاری با اف بی آی را به اپل توصیه کرده است.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

۱۰ کشور قوی و ضعیف از نظر امنیت سایبری؛ ایران در کدام گروه جای می‌گیرد؟

اطلاعات شخصی ۷۳ میلیون مشتری شرکت مخابراتی «ای‌تی‌ اند تی» در آمریکا به اینترنت درز کرد

۵ نکته که باید درباره قوانین دیجیتالی جدید اتحادیه اروپا دانست