گذار به دموکراسی در میانمار

گذار به دموکراسی در میانمار
Copyright 
نگارش از مسعود سالاری
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

آنگ سان سوچی، رهبر مخالفان میانمار که حزبش در انتخابات پارلمانی ماه گذشته به پیروزی رسید، با رئیس جمهوری این کشور دیدار و درباره انتقال قدرت گفتگو

آگهی

آنگ سان سوچی، رهبر مخالفان میانمار که حزبش در انتخابات پارلمانی ماه گذشته به پیروزی رسید، با رئیس جمهوری این کشور دیدار و درباره انتقال قدرت گفتگو کرد. به این ترتیب و بعد از ۲۵ سال، میانمار برای نخستین بار شاهد گذار دموکراتیک و مسالمت آمیز قدرت خواهد بود.

وزیر اطلاعات و سخنگوی رئیس جمهوری میانمار گفت: «رئیس جمهوری قول یک انتقال قدرت آرام را داد. آنگ سان سوچی نیز گفت ما نیاز به یک گذار مناسب به دموکراسی داریم که در آینده بتواند نمونه ی خوبی برای یک کشور دموکراتیک جوان مثل میانمار باشد.»

بر اساس قوانین دولت نظامی حاکم بر میانمار، فاصله زمانی زیادی بین انتخابات پارلمانی و آغاز کار رئیس جمهور وجود دارد. رئیس جمهوری میانمار، تین سین تا ماه مارس آینده در مقام خود باقی خواهد ماند، زیرا مجلس این کشور تا ماه فوریه سال آینده میلادی تشکیل جلسه نخواهد داد.

این فاصله طولانی زیاد نگران کننده است چون در سال ۱۹۹۰ نیز که یک بار دیگر حزب خانم آنگ سان سوچی به پیروزی دست یافت، نظامیان حاکم آن پیروزی را نادیده گرفتند.

خانم آنگ سان سوچی که به مدت ۱۵ سال در کشور خودش در حصر خانگی بود، قرار است با فرمانده ارتش نیز که یک شخصیت دارای نفوذ سیاسی است، دیدار کند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

چرا حیات سیاسی نتانیاهو به جنگ غزه و حتی گسترش آن در منطقه گره خورده است؟

اکرم امام اوغلو، شهردار استانبول و شانس نخست پایان دادن به سلطنت اسلامگرایان در ترکیه کیست؟

اپوزیسیون دوباره جان گرفته ترکیه توانست در انتخابات محلی شهرهای مهم پیشتاز باشد