NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

کریستین لاگارد: نقش صندوق بین المللی پول در حل بحران مالی اروپا حیاتی است

کریستین لاگارد: نقش صندوق بین المللی پول در حل بحران مالی اروپا حیاتی است
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

کریستین لاگارد، از قدرتمند ترین زنان سیاره ماست. او که قادر به ایجاد تحرک در بازارهای مالی است و می خواهد اقتصاد جهانی را نجات دهد، اکنون از برلین با ماست.

یورونیوز: اجازه دهید با چشم انداز اقتصاد جهانی در سال 2012 که تازه آغاز شده شروع کنم. در تازه ترین بیانیه صندوق بین لمللی پول، شما نگران چشم انداز اقتصادی جهان و رشد نامطمئن آن بودید. اما اخیرا شاهد اطلاعات مثبتی در این زمینه از آمریکا، آلمان و چین بوده ایم. آیا اکنون کمی خوش بین نیستید؟

کریستین لاگارد: مطمئنا طی روزهای اخیر علایم مثبتی دریافت کرده ایم، اما این الزاما درباره همه زمینه هایی که باید شامل آن شود نیست. ما فکر می کنیم که سال 2012 باید سال بهبود شرایط باشد و برای این کار باید یک راه حل جامع، برای نمونه با همکاری همه شرکای حوزه مالی یورو، در پیش گرفته شود که روی رشد اقتصادی، تقویت بنیه مالی و یکپارچگی بهتر و بیشتر این حوزه متمرکز باشد. در طرف دیگر ماجرا ژاپن آمریکا قرار دارند. هف این دو کشور در درجه اول کاهش کسری بودجه می باشد.

یورونیوز: اجازه دهید به آنچه صندوق بین المللی پول اخیرا مطرح کرده بپردازیم. پیشنهاد صندوق اینست که ظرفیت خود برای اعطای وام را به پانصد میلیارد دلار برساند تا بتواند نیاز های مالی در سال های آینده تا سقف یک تریلیون دلار را پوشش دهد. این یک رقم خارق العاده است. با این پول چه می خواهید بکنید؟

کریستین لاگارد: بسیار خوب، مطمئنا این برای خوشحالی برای بازی با ارقام بزرگ نیست! ما نیازهای مالی دو سال آینده را برای پیش برد برخی طرح های معقول محاسبه کرده ایم. و این، تامین مالی کل به تنها چیزی که نیاز دارد مقدار دو هزار میلیارد دلار ظرفیت وام دهی واقعی است که نیاز به بهبود نیمی از آن است. و ما معتقدیم که صندوق بین المللی پول باید در این مساله شرکت کند. در حالیکه ظرفیت وام دهی مازاد این صندوق 500 میلیارد دلار است. همانطور که گفتم این مقدار در سال 2012 و 2013 میلادی استفاده خواهد شد و در بهترین حالت نیازی به تزریق مالی نخواهد بود.

یورونیوز: بنابراین پرسش بعدی این خواهد بود که چه کسی این پول را تهیه خواهد کرد؟ آمریکایی ها قبلا گفته اند که قصد تهیه منابع مالی بیشتری برای صندوق بین المللی را ندارند. حتی رهبران کشورهای گروه 20 سال گذشته مخالف این موضوع بودند. کشورهای اروپایی تاکنون دویست میلیارد دلار تعهد کرده اند، اما این کافی نیست. چه کسی بقیه این پول را تهیه خواهد کرد؟

کریستین لاگارد: در این مورد یک تعهد از طرف شرکای حوزه یورو وجود دارد. همچنین نشانه هایی از طرف دیگر اعضای صندوق بین المللی پول دریافت کرده ام مبنی بر آمادگی آنها برای شرکت در این مسئله. به ویژه اگر که حوزه یورو نیز تصمیم به افزایش سهم خود بگیرد. به این ترتیب ما در حال حاضر بحث ها، مذاکرات و فرصت هایی داریم که آنها را ادامه خواهیم داد، با این امید که صندوق بین المللی پول می تواند نقش خود را نیز آنگونه که مورد انتظار اعضاست و مطابق با امکانات حقوقی سرمایه گذاری است ایفا کند.

یورونیوز: و به عنوان پرسش پایانی: شما این هفته در اجلاس جهانی اقتصاد در داووس شرکت خواهید کرد. چه کاری می خواهید در آنجا انجام شود و با چه کسانی دیدار خواهید داشت؟

کریستین لاگارد: در درجه اول من می خواهم ارتباط برقرار کنم و بتوانم پیامم را به آنجا برسانم. آنجا محلی است برای ارایه سیاست ها و راه حل های مختلف برای تغییر شرایط. اما چیز دیگری نیز که از داووس انتظار دارم دیدار با انواع مردم و کارشناسان است. فکر می کنم که ما در آنجا به افراد مختلفی نیاز داریم. آنجا فقط محلی برای فکر کردن نیست، بلکه آماده ایم برای شنیدن هر نوع ایده و طرح و داووس در این زمینه می تواند به ما کمک کند.

یورونیوز:بسیار خوب، ما نیز اجلاس داووس را دنبال خواهیم کرد. با سپاس فراوان از شما برای شرکت در این گفتگو.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

با رای پارلمان، شهباز شریف به عنوان نخست وزیر پاکستان برگزیده شد

هشدار صندوق بین‌المللی پول: هوش مصنوعی بر ۴۰ درصد مشاغل در سراسر جهان تأثیر خواهد گذاشت

خلاء قدرت در بیروت؛ پارلمان لبنان برای بار دوازدهم در انتخاب رئیس‌جمهور ناکام ماند