NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید

مافیای ناپل بدنبال زباله های صنعتی

مافیای ناپل بدنبال زباله های صنعتی
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

مافیای نواحی اطراف شهر ناپل در ایتالیا، تحت عنوان «کامورا» شناخته می شود. در منطقه وزوو، یکی از حاصلخیزترین نواحی ایتالیا، پلیس این کشور در صدد جستجو

مافیای نواحی اطراف شهر ناپل در ایتالیا، تحت عنوان «کامورا» شناخته می شود. در منطقه وزوو، یکی از حاصلخیزترین نواحی ایتالیا، پلیس این کشور در صدد جستجو برای یافتن قاچاق غیر مجاز زباله است. این روستا بعنوان مرکز اصلی فعالیت «کامورا» است.

پشت یکی از خانه های متعلق به مافیای ناحیه، پلیس محلی توانسته انبوهی از زباله های دفن شده که شامل مواد سمی صنعتی، زباله های مربوط به خدمات درمانی و ساخت و ساز را پیدا کند. منابع زیرزمینی آب این ناحیه بخاطر دفن زباله های غیر مجاز آلوده شده اند.

پلیس بدنبال پیدا کردن زباله هایی است که از آلمان به اینجا آورده شده اند. شواهدی از یک قاچاق بین المللی زباله در این ناحیه دست است.

حفاریها نشان می دهد که قاچاق زباله توسط «کامورا» از دهه هشتاد میلادی در این ناحیه آغاز شده است. این موضوع نحوه مدیریت و نظارت بر نواحی ایتالیا را با تردید روبرو کرده است.

در تصاویری که پیش از این در یوتیوب پیشتر منتشر شده بود دود غلیظ آتش سوزی در شهرهای بین ناپل و کازرتا دیده می شود. به این محدوده نام «سرزمین آتش» داده شده است. ساکنان منطقه از وجود دود غلیظ در حومه شهرها گلایه داشته اند. این آتش سوزیها برای از بین بردن زباله های شهری و صنعتی توسط مافیا صورت می گیرد. در سال گذشته تنها بیش از ۲۵۰۰ مورد آتش سوزی گزارش شده است.

انزو توستی ، یک فعال محیط زیست ما را به کارخانه رها شده نزدیک اورتا دی آتلا برد. این کارخانه اکنون با حکم مقامهای قضایی تعطیل شده است. در اینجا با بهره گیری از زباله های آلوده صنعتی کود کشاورزی تولید می شده است. درون کارخانه مابقایای کیسه های زباله های حاوی انواع ضایعات نساجی همچنان قابل مشاهده بود. او درباره کارخانه هایی که با قاچاقچیان زباله همکاری می کنند، گفت: «بسیاری از کارخانه هایی که در این نواحی با قاچاقچیان زباله همکاری می کنند، از شهرت خوبی برخوردارند.»

در بیرون مناطق شهری، اجاقهایی کوچکی در فضای باز برای سوزاندن زباله ها تعبیه شده اند. در برخی موارد زباله ها همراه قیر بازمانده از ساخت و سازهای غیر قانونی و ضایعات نساجی سوزانده می شود.

کشیش روستای کایوانو در حومه شهر ناپل برای آلودگی هوای ناشی از آتش زدن زباله ها توسط مافیای «کامورا» در این ناحیه مبارزه می کند. او اعتقاد دارد افزایش سرطان در این ناحیه با آلودگی زباله ها ارتباط مستقیم دارد: «ما کشیشان مسئول برگزاری مراسم دفن هستیم. وقتی مردم مریض هستند، ما را به بالین خود می خوانند. من متوجه شدم که در این روستا بسیاری از سرطان و سرطان خون می میرند. من مراسم دفن لوچیانو ۱۶ ساله، آنتونیو ۲۰ ساله و مادرانی جوان را انجام دادم. چه اتفاقی در حال رخ دادن است؟»

در حال حاضر شواهد کافی برای نشان دادن ارتباط میان بیماریهایی چون سرطان و آلودگی محیط زیست در دست نیست. با این حال، بنابر گزارش موسسه بهداشت ایتالیا، در این نواحی در مقایسه با دیگر نواحی ایتالیا موردهای بیشتری از سرطان کبد، معده، مثانه و همچنین موردهایی بیشتری از تومور مغزی و سرطان خون در کودکان دیده شده است.

در میان کسانی که به این کلیسا می آیند، آنا شش سال پیش پسر خود را بدلیل سرطان پیشرفته خون از دست داده است. ریکاردو، ۲۲ ماهه، پس از یک سال مداوا و پیوند مغز استخوان فوت کرد.

آنا معتقد است که کودکش قربانی آلودگی محیط زیست توسط مافیای ناحیه شده است. او درباره مسئولیت مرگ فرزندش می گوید: «جانی های بی شرمی برای مقدار ناچیز یا قابل توجهی پول، نمی دانم چقدر، کاری کردند که پسر متن دیگر نمی تواند در زندگی راه برود. این کفشها نماد کودکان ایتالیایی هستند که دیگر در میان ما نیستند. باور نکردنی است که کامیونهایی حاوی مواد و لجن سمی از شمال ایتالیا به جنوب برسد و هیچکس چیزی ندیده یا نشنیده باشد. هیچکس این کامیونها را متوقف نکرده و نخواسته از محتوای آنها با خبر شود.»

بر اساس گزارش سازمانهای غیر دولتی حامی محیط زیست، در بیست سال گذشته ۴۱۰ هزار کامیون در مجموع حاوی بیش از ده میلیون تن زباله صنعتی، از خاک ایتالیا عبور کرده اند.

در کالوی ریزورتا، منطقه صنعتی در ناحیه کازرتا، پلیس محلی توانسته بزرگترین دفن غیر قانونی در اروپا را در مساحت ۲۵ هکتار با حجم بیش از ۲ میلیون متر مربع زباله کشف کند.

بنا بر گزارش پلیس اتحادیه اروپا، یوروپل، قاچاق زباله های سمی از کشورهای شمالی و غربی اروپا به کشورهای آسیایی و غرب آفریقا در حال رشد است. دفع یک کانتینر مواد پلیمری بصورت قانونی ۶۰ هزار یورو و دفع غیر قانونی آن تنها ۶ هزار یورو هزینه دارد.

ایتالیا بتازگی قانونی را درباره جرایم محیط زیستی به تصویب رسانده که بر اساس آن مجازات زندان تا ۱۵ سال برای افراد متخلف در نظر گرفته می شود. با اینحال بر اساس نظر مقامات اروپایی، برای مقابله فراگیر با قاچاق زباله، این قانون باید در سراسر کشورهای اروپایی پیاده شود.

پاکسازی مناطق آلوده در حالی به کندی صورت می گیرد. بیم آن می رود که «کامورا» پس از آلوده کردن محیط زیست اکنون برای به دست آوردن ثروت بیشتر در روند پاکسازی ناحیه خود را شریک کند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

پیامدهای زیست محیطی و بهداشتیِ دفن غیرقانونی زباله های خطرناک

کارگران نامرئی در مزارع اروپا؛ حقوق کم، استثمار و در معرض خطر سلامت

زغال‌سنگ، طلای سیاه یا بلای جان لهستان؟