NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

کانازاوا؛ مقصد جدید گردشگران در ژاپن

کانازاوا؛ مقصد جدید گردشگران در ژاپن
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

در سومین قسمت از برنامه «هدف» ویژه ژاپن به کانازاوا در غرب ژاپن و در کرانه دریای ژاپن میرویم. این شهر در میان شهرهای خلاق یونسکو در زمینه صنایع دستی

آگهی

در سومین قسمت از برنامه «هدف» ویژه ژاپن به کانازاوا در غرب ژاپن و در کرانه دریای ژاپن میرویم. این شهر در میان شهرهای خلاق یونسکو در زمینه صنایع دستی و هنرهای مردمی ثبت شده است. این شهر که به کیوتو کوچک معروف است در حال تبدیل شدن به یکی از مقصدهای مهم گردشگری این کشور است.

رشد اقتصادی کانازاوا به دوران سامورایی ها بر می گردد. معماری ویژه کانازاوا که از بمبارانهای جنگ دوم جهانی جان به در برد، آشپزی اش و به خصوص صنایع دستی فوق العاده اش تا امروز باعث موفقیت آن بوده اند.

باغ کنروکوئن در کانازاوا که یکی از زیباترینها در ژاپن است بی شک شاخص ترین نشانه سه قرن سلطنت قبیله اربابان مائدا است.

مائدا، در زمان خودشان برجسته ترین استادان را به این شهر آوردند تا اعتبار نوظهور این شهر را در زمینه هنرها افزایش دهند.
امروزه نیز کانازاوا با ابریشمها، سرامیکها و رنگهایش شناخته می شود. این شهر همچنین به مرکز اصلی تولید ورقهای طلایی در ژاپن تبدیل شده است.

کن یچی ماتسومورا، هنرمند سازنده ورقهای طلایی می گوید: «این روش از ۴۳۰ سال پیش در کانازاوا وجود دارد و روشی است که امروز هم ما از آن استفاده می کنیم. با این روش تولید یک ورقه طلا بیش از دو هفته طول می کشد.»

ورقهای طلا بین دو ورقه از کاغذی ویژه قرار می گیرند و سپس چکش کاری می شوند تا صنعتگر ورقه ای به ضخامت ۲/۰ میکرون بدست آورد. صد ورقه طلای کانازاوا کمتر از دو گرم وزن دارد.
این ورقهای طلا عمدتا جهت تزیین معابد و زیارتگاهها به کار میرود اما از آنها برای تزیین برخی صنایع دستی هم استفاده می شود. در اینجا گردشگران حتی می توانند به چسباندن این ورقها مثلا بر روی ظروف مبادرت کنند.

در محله تاریخی گیشاها، گردشگران می توانند یکی از خانه های این محله را اجاره کنند. ماچیا، یک خانه ژاپنی معمولی با تشکهای تاتامی، درهای کاغذی و فضایی برای مراسم سنتی چایی خوری است. بازدید از این خانه تجربه ای منحصر به فرد است.

هاروموسا ماساکی، مسئول شرکت اجاره دهنده این خانه می گوید: «در این خانه یک باغ سنتی ژاپنی وجود دارد. ما در محله گیشاها هستیم و صدای نواختن سه تار ژاپنی و طبل را می شنویم. بسیار سرگرم کننده و آرامش بخش است.»

ایستگاه قطار کانازاوا با گنبد شیشه ای، دروازه ورودی و سردر چوبی خود یکی از زیباترین ایستگاههای قطار در جهان است. قطار سریع السیر ژاپن این شهر را با سرعت ۲۶۰ کیلومتر در ساعت و مدت زمانی کمتر از دو ساعت و نیم به توکیو وصل می کند. تاکنون این سفر چهار ساعت طول می کشید. شاهکار فنی این مسیر راه آهن در این است که ۴۰% آن از تونل تشکیل شده است. همچون همیشه در قطارهای سریع السیر ژاپن اولویت به آسایش و البته امنیت داده شده است.

نائوکی کوبایاشی، مدیر شرکت قطار شرق ژاپن می گوید: «این سیستم امواج پی را پیدا می کند، امواجی که اولین امواج یک زمین لرزه هستند. به این ترتیب هنگام زمین لرزه تمام قطارهایی که در منطقه حرکت می کنند در امنیت کامل متوقف خواهند شد.»

این قطار سریع السیر تا همینجا به رونق اقتصادی این منطقه کمک کرده است. روز ۲۳ اسفند گذشته اولین بلیطهای این خط سریع السیر قطار بین کانازاوا و توکیو در ظرف ۲۵ ثانیه به فروش رفت.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

بازار داغ ورزش و گردشگری ورزشی در امارات

قوانین تازه در دُبی برای افزایش استفاده از روبات‌ها و خودکارسازی امور

تحولات عرصه فناوری نوین؛ دُبی برای پیشتازی در متاورس خیز برداشته است