NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

ماشین‌آلات سنگین برای بیرون کشیدن ۴۰ کارگر محبوس هندی از زیر آوار تونل وارد عمل شدند

ریزش تونل در هند
ریزش تونل در هند Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

مقامات هندی می‌گویند با کارگران گرفتارشده در تماس هستند و به آن‌ها اکسیژن و آب و غذا می‌رسانند، با این حال عملیات نجات ممکن است چندین روز به طول بیانجامد.

آگهی

اعضای تیم امداد و نجات در هند روز سه‌شنبه ۱۴ نوامبر (۲۳ آبان) به منظور نجات ۴۰ کارگری که بر اثر ریزش یک تونل جاده‌ای در حال ساخت در شمال هند گرفتار شده‌اند، ماشین‌آلات سنگین را به کار گرفتند.

این تونل اوایل صبح یکشنبه در بزرگراه هیمالیا در ایالت اوتاراکند هند زمانی فرو ریخت که گروهی از کارگران تونل را ترک کرده‌ بودند و گروه جایگزین برای شروع شیفت کاری خود وارد می‌شدند.

این تونل ۴.۵ کیلومتری در مسیر یک بزرگراه سراسری، که بخشی از مسیر زیارتی محبوب هندوها به شمار می‌رود، در حال ساخت بود که دو روز پیش ساعت ۵.۳۰ صبح به وقت محلی ریزش کرد.

«دوندرا سینگ پاتوال»، یکی از مقامات سازمان مدیریت بلایای طبیعی هند، گفت: «ما غذا، آب و اکسیژن را برای کارگران گرفتار شده تامین کرده‌ایم و مقامات در تماس مستمر با آنها هستند.»

اولین تماس با گرفتارشدگان از طریق پیامی که بر روی یک تکه کاغذ نوشته شده بود، برقرار شد. امدادگران سپس توانستند با استفاده از بی‌سیم با کارگران گرفتار صحبت کنند.

بیل‌های مکانیکی به مدت دو روز مشغول آواربرداری بودند تا مسیری را برای رسیدن به کارگران ایجاد کنند. اکنون ماشین‌آلات سنگین وارد عمل شده‌اند تا یک لوله فولادی عریض را برای بیرون کشیدن ایمن کارگران از میان آوار وارد کنند.

وی اضافه کرد: «تعیین زمان لازم برای بیرون کشیدن کارگران آسان نیست.»

این منطقه مستعد رانش زمین، زلزله و سیل است و این حادثه به دنبال رویدادهای فرونشست زمین در این ایالت رخ می‌دهد که زمین‌شناسان، ساکنان محلی و همچنین مسئولان دلیل آن را ساخت و ساز بی‌رویه در کوه‌ها می‌دانند.

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

ساخت این تونل در سال ۲۰۱۸ آغاز شده بود و قرار بود تا ژوئیه ۲۰۲۲ تکمیل شود.

مسیر زیارتی «چاردم» یکی از جاه‌طلبانه‌ترین پروژه‌های دولت نارندرا مودی، نخست‌وزیر، به شمار می‌رود که هدف آن اتصال چهار مکان مهم زیارتی هندوها در شمال هند از طریق یک جاده دو طرفه ۸۸۹ کیلومتری است.

هزینه چنین طرحی ۱.۵میلیارد دلار اعلام شده است.

این پروژه که با انتقاد کارشناسان محیط زیست مواجه است، پیشتر نیز در مقاطعی به دلیل آسیب دیدن صدها خانه بر اثر فرونشست زمین در مسیر متوقف شده بود.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

معدنچیان چینی محبوس در اعماق زمین؛ «هنوز ۱۵ روز دیگر وقت لازم است»

چین: امید به‌نجات معدنچیان مدفون‌شده جان گرفت

ادامه جستجوها برای یافتن معدنچیان در آفریقای جنوبی