هواپیمایی با ۷۲ سرنشین در نپال سقوط کرد

سقوط هواپیمای مسافربری در نپال
سقوط هواپیمای مسافربری در نپال Copyright AFP
Copyright AFP
نگارش از یورونیوز فارسی
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

سخنگوی شرکت هواپیمایی «یتی ایرلاینز» به خبرنگاران گفت که «۶۸ مسافر و ۴ خدمه در این هواپیما بودند و کمک‌رسانی برای نجات بازماندگان احتمالی آغاز شده است.»

آگهی

هواپیمایی مسافربری با ۷۲ سرنشین صبح روز یکشنبه ۱۵ ژانویه ۲۰۲۳ در فرودگاه بین‌المللی نپال دچار سانحه شد و سقوط کرد.

هواپیمای حادثه دیده متعلق به شرکت هواپیمایی «یتی ایرلاینز» بوده که به گفته منابع محلی پیش از نشستن بر باند فرودگاه بین‌المللی «پوکارا» سقوط کرده است.

 این هواپیما حامل ۶۸ مسافر و ۴ خدمه بود و پس از سقوط بلافاصله تلاش‌ها برای نجات بازماندگان احتمالی حادثه آغاز شد.

به گفته مسئولان شرکت هواپیمایی «یتی ایرلاینز» پانزده خارجی از جمله یک تبعه فرانسه در میان مسافران این پرواز حادثه دیده بوده‌اند.

یکی از مقامات پلیس نپال به خبرگزاری فرانسه گفت که در این سانحه هوایی ۶۷ نفر جان باخته‌اند. شمار کشته‌شدگان در ساعات اولیه پس از این حادثه  دست کم ۲۹ نفر اعلام شده بود. 

سخنگوی شرکت هواپیمایی «یتی ایرلاینز» پیش‌تر اعلام کرده بود که کمک‌رسانی برای نجات بازماندگان احتمالی آغاز شده و نیروهای امدادی به سوی محل حادثه اعزام شده‌اند.

به گفته برخی منابع خبری محلی این هواپیما هنگام فرود در حد فاصل فرودگاه قدیمی و جدید پوکارا روی باند سقوط کرده است.

یک مقام محلی نیز به فرانس‌پرس گفت که امدادگران در تلاش برای نجات بازماندگان احتمالی مشغول خاموش کردن شعله‌های آتش در کابین هواپیما هستند.

YUNISH GURUNG/AFP or licensors
حضور نیروهای امدادی در محل سقوط هواپیمای نپالیYUNISH GURUNG/AFP or licensors

به گزارش فرانس‌پرس، صنعت هواپیمایی نپال طی سال‌های اخیر بواسطه حمل کالا و افراد به مناطق صعب‌العبور و نیز ارائه خدمات به کوهنوردان خارجی رونق گرفته اما به دلیل فقر آموزش و نبود امکانات مناسب در زمینه نگهداری از کمبود ایمنی رنج می برد.

بنا به این گزارش، از همین رو اتحادیه اروپا به دلایل امنیتی دسترسی کلیه هواپیماهای نپالی را به حریم هوایی خود ممنوع کرده است.

این کشور که رشته کوه هیمالیا را در خود جای داده یکی از دشوارترین مسیرهای تردد هوایی و نیز باند‌های فرودگاهی محسوب می‌شود که حتی با تجربه‌ترین خلبانان را نیز برای نزدیک شدن به آن به چالش می‌کشد.

اپراتورهای هواپیما می گویند که نپال فاقد زیرساخت‌های لازم برای پیش بینی دقیق آب و هوا، به ویژه در مناطق دورافتاده و کوهستانی است، جایی که درگذشته بارها شاهد وقوع سوانح مرگبار بوده است.

توییتر یورونیوز فارسی را دنبال کنید

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

سقوط یک هواپیمای مسافربری در دریاچه ویکتوریای تانزانیا؛ ۱۵ نفر نجات پیدا کردند

سقوط مرگبار هواپیما در چین؛ جعبه سیاه دوم هم پیدا شد

پرونده سقوط هواپیمای جرمن وینگز بدون مقصر مختومه شد