NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

محکومیت یک شرکت دانمارکی در دادگاه به دلیل فروش محموله‌های سوخت به مقصد سوریه

Russian air force
Russian air force Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

این شرکت، مدیرعامل آن همچنین یکی از شرکتهای تابعه، از سوی دادگاه متهم شده بودند که در مجموع ۱۷۲ هزار تن سوخت هواپیمای جت به ارزش حدود ۶۴۷ میلیون کرون دانمارک را بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ میلادی و طی ۳۳ معامله به شرکت‌های روسی فروخته‌اند.

آگهی

دادگاه شهر اودنسه دانمارک روز سه‌شنبه مدیرعامل یکی از بزرگترین شرکت‌های تامین کننده سوخت در جهان به نام بانکر هولدینگ (Bunker Holding) را به دلیل نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا و فروش سوخت هواپیمای جت به مقصد سوریه محکوم کرد.

این شرکت دانمارکی، مدیرعامل آن همچنین یکی از شرکتهای تابعه آن به نام Dan-Bunkering از سوی دادگاه متهم شده بودند که در مجموع ۱۷۲ هزار تن سوخت هواپیمای جت به ارزش حدود ۶۴۷ میلیون کرون دانمارک (۱۰۱ میلیون دلار) را بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ میلادی و طی ۳۳ معامله به شرکت‌های روسی فروخته‌اند.

شرکت‌های روسی نیز که به نمایندگی از نیروی دریایی روسیه عمل می‌کردند، سوخت خریداری شده را به بندر بانیاس سوریه منتقل کرده‌اند تا در آنجا مورد استفاده نیروی هوایی روسیه قرار بگیرد.

در حکم دادگاه آمده است: «اکثر قضات در این موضوع هم نظر بودند که شرکت Dan-Bunkering با وجود انجام ۳۳ معامله، باید متوجه شده باشد که به احتمال بسیار زیاد از این سوخت توسط ارتش روسیه در جریان جنگ سوریه استفاده می‌شود.»

بر اساس این حکم، شرکت Dan-Bunkering باید ۳۰ میلیون کرون جریمه پرداخت کند که تقریباً معادل دو برابر درآمد حاصل از این معاملات است.

شرکت «بانکر هولدینگ» نیز به پرداخت ۴ میلیون کرون جریمه و کلد روزنبک دمانت، مدیر اجرایی آن به چهار ماه حبس تعلیقی محکوم شد.

هنریک سندرز، وکیل مدافع این شرکت اعلام کرد پس از بررسی‌های لازم، برای ارائه درخواست تجدیدنظر اقدام خواهند کرد.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

قتل عام تضامن؛ «درباره اعدام‌های دسته‌جمعی غیرنظامیان سوری در سال ۲۰۱۳ تحقیق کنید»

نیروی دریایی دانمارک از حضور ناوشکن سهند و ناوبندر مکران در دریای بالتیک خبر داد

دانمارک چگونه به «لانه ‌جاسوسی» و شنود سایبری آمریکا در اروپا تبدیل شد؟