NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

اسرائیل به دنبال استفاده از «ابزارهای متفاوت» علیه ایران؛ رئیس موساد به واشنگتن رفت

نخست‌وزیر اسرائیل در جلسه کابینه این کشور
نخست‌وزیر اسرائیل در جلسه کابینه این کشور Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

نخست‌ وزیر اسرائیل در حالی از استفاده از «ابزارهای متفاوت» علیه برنامه هسته‌ای ایران سخن می‌گوید که دیپلمات‌های اروپایی و آمریکایی پس از پایان دور هفتم مذاکرات وین از مواضع تهران در این گفتگوها ابراز ناامیدی کردند.

آگهی

نفتالی بنت، نخست‌ وزیر اسرائیل روز یکشنبه از قدرت‌های جهانی خواست که در مذاکرات هسته‌ای با ایران رویکردی سختگیرانه اتخاذ کنند.

سخنان نخست‌ وزیر اسرائیل در حالی بیان می‌شود که دیپلمات‌های اروپایی و آمریکایی پس از پایان دور هفتم مذاکرات وین از مواضع ایران در این گفتگوها ابراز ناامیدی کرده‌اند. یک مقام ارشد آمریکایی حتی از آماده شدن کشورش برای «شرایطی که دیگر برجام قابل احیاء نباشد» سخن گفت.

نفتالی بنت در جلسه کابینه اسرائیل گفت: «از همه کشورهایی که با ایران در وین مذاکره می‌کنند می‌خواهم که خطی محکم را دنبال کنند و برای ایران روشن کنند که آنها نمی‌توانند همزمان هم غنی‌سازی کنند و هم مذاکره.»

وی افزود: «ایران باید هزینه تخلفاتش را بدهد.»

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

نخست‌ وزیر اسرائیل افزود که کشورش از فاصله زمانی بین دور هفتم و دور هشتم مذاکرات وین برای اقناع واشنگتن به استفاده از «ابزارهایی متفاوت» علیه برنامه هسته‌ای ایران استفاده خواهد کرد. نفتالی بنت در این باره توضیح بیشتری نداد.

از سوی دیگر داوید برنع، مدیر موساد شنبه شب در سفری از پیش اعلام نشده راهی واشنگتن شد. این در حالی است که بنی گانتس، وزیر دفاع اسرائیل نیز قرار است روز چهارشنبه برای دیدار با لوید آستین، همتای آمریکایی خود و آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده به آمریکا سفر کند.

یائیر لاپید، وزیر خارجه اسرائیل هفته گذشته برای رایزنی درباره مذاکرات هسته‌ای ایران به لندن و پاریس رفته بود.

دور اخیر مذاکرات وین اولین دور این گفتگوها از زمان آغاز دوره ریاست‌ جمهوری ابراهیم رئیسی، رئیس‌ جمهوری جدید ایران بود. اسرائیل از زمان امضای برجام در سال ۲۰۱۵ از مخالفان این توافق بود. مقامات اسرائیل بر این باور هستند که برجام نمی‌تواند تضمین‌کننده عدم پیگیری برنامه هسته‌ای نظامی از سوی ایران باشد. آنها همچنین از این توافق به دلیل عدم رسیدگی به فعالیت‌های نظامی ایران در منطقه انتقاد می‌کنند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

رئیس پیشین موساد: برای مبارزه با دروغ‌های تهران بارها در عمق خاک ایران عملیات کردیم

بریتانیا و اسرائیل: برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای شب و روز تلاش می‌کنیم

ابراز «نگرانی شدید» اسرائیل از «کاهش» احتمالی تحریم های ایران