NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

اسرائیل از آمریکا خواست مذاکرات هسته‌ای با ایران فوراً پایان یابد

گفتگوی تلفنی نخست وزیر اسرائیل با وزیر خارجه آمریکا در مورد مذاکرات برجام
گفتگوی تلفنی نخست وزیر اسرائیل با وزیر خارجه آمریکا در مورد مذاکرات برجام Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار به روز شده در
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

نفتالی بنت، نخست‌وزیر اسرائیل در گفت‌وگویی تلفنی با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، خواستار «پایان فوری» مذاکرات هسته‌ای با ایران شد.

آگهی

نفتالی بنت، نخست‌وزیر اسرائیل، روز پنجشنبه ۱۱ آذر (۲ دسامبر) در گفت‌وگویی تلفنی با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، خواستار «پایان فوری» مذاکرات هسته‌ای با ایران شد.

نخست وزیر اسرائیل بارها «نگرانی» خود را از اینکه قدرت‌های جهانی تحریم‌ها علیه ایران را در ازای «تضمین ناکافی» در برنامه هسته‌ای تهران لغو کنند، بیان کرده است.

اینک او در گفتگوی خود با وزیر خارجه آمریکا با بیان اینکه «ایران شرط‌هایش را در مورد برنامه هسته‌ای خود اضافه کرده است»، گفت که پاسخ این روش تهران باید «قطع فوری مذاکرات» و واکنش «ملموس» قدرت‌های بزرگ نسبت به این کشور باشد.

پیشتر برخی منابع خبری گفته بودند که دولت اسرائیل در آستانه ازسرگیری مذاکرات برجام در وین، کارزار دیپلماتیک جدیدی را با هدف اثرگذاری بر کشورهای باقی‌مانده در توافق هسته‌ای ایران و همچنین آمریکا تدارک دیده است.

نخستین دور گفتگوهای احیای توافق هسته‌ای ایران پس از ۶ ماه روز دوشنبه ۲۹ نوامبر در وین شروع شده است.

آقای بنت در گفتگوی خود با آقای بلینکن به اطلاعاتی که منابع اسرائیلی از آماده‌ شدن ایران برای «غنی‌سازی اورانیوم ۹۰ درصد» ارائه کرده‌اند، اشاره کرد.

به توییتر یورونیوز فارسی بپیوندید

یک منبع اسرائیلی به خبرگزاری فرانسه گفت که نخست وزیر اسرائیل در گفتگوی تلفنی خود با وزیر خارجه آمریکا به «تخلفات هسته‌ای» ایران به هنگام انجام مذاکرات وین اشاره کرده است.

برخی تحلیلگران سیاسی بر این نظرند که ایران در صورت رسیدن به غنی‌سازی ۹۰ درصد می‌تواند از این موضوع به عنوان «اهرم فشار» در مذاکرات وین استفاده کند.

از همین رو دولت اسرائیل در تلاش است تا با اثرگذاری بر آمریکا و در ادامه کشورهای غربی باقی‌مانده در برجام، آنها را برای گرفتن موضعی سخت‌گیرانه‌تر علیه ایران تشویق کند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

علت سفر باقری کنی به مسکو بعد از شکست مذاکرات دوحه: «نبود محدودیت‌های کرونایی»

بازگشت به وین برای از سرگیری مذاکرات؛ اروپا: فوریت بیشتر و بیشتر احساس می‌شود

«نمایندگان جمهوری‌خواه کنگره جلوی هرگونه تلاش کامالاهریس برای هرشکل از توافق با ایران را می‌گیرند»