ایران با ۴ طلا و ۲ برنز نایب قهرمان رقابتهای جهانی کشتی به میزبانی اسلو شد

در آخرین روز رقابتهای کشتی قهرمانی جهان که طی روزهای ۲ تا ۱۰ اکتبر (۱۵ تا ۱۸ مهرماه) در اسلو، پایتخت نروژ برگزار شد، تیم روسیه با کسب ۱۵۰ امتیاز به مقام اول این رقابتها دست یافت و کاروان ایران نیز با کسب ۱۴۶ امتیاز نایب قهرمان این مسابقات شد.
پس از ایران، کشتیگیران تیم آذربایجان با کسب ۱۰۷ امتیاز در جایگاه سوم قرار گرفتند.
درخشش محمدرضا گرایی و میثم دلخانی
روز یکشنبه محمدرضا گرایی، فرنگیکار وزن ۶۷ کیلوگرم با شکست دادن نظیر عبدالهیف از روسیه در فینال آنهم با نتیجه ۵ بر ۲، صاحب چهارمین طلای تیم ملی ایران در این مسابقات شد. این پیروزی، تنها ۲ ماه پس از قهرمانی او در المپیک ۲۰۲۰ توکیو به دست آمد.
محمدرضا گرایی پیش از رسیدن به فینال، حریفانی همچون تسوچیکا شیمویامادا، کشتی گیر ژاپنی و قهرمان آسیا را با ضربه فنی و نتیجه ۶ بر ۵ همچنین حسرت جعفراف، از جمهوری آذربایجان را با نتیجه ۱۰ بر صفر شکست داد.
او در مرحله نیمه نهایی نیز مقابل راماز زوئیدزه، دارنده مدال نقرۀ زیر ۲۳ سال جهان از گرجستان به پیروزی رسید.
در آخرین روز این مسابقات میثم دلخانی، کشتی گیر وزن ۶۳ کیلوگرم و دارنده نقره و برنز آسیا نیز صاحب طلا شد.
او نیز برای رسیدن به مرحله فینال، دنیز منیکسه از آلمان را (با پیروزی ۹ بر ۰) و لنور تمیروف از اوکراین (با پیروزی سه بر سه) و در نیمه نهایی طالح ممدوف از آذربایجان را (با نتیجه ۹ بر صفر) از سر راه برداشت.
میثم دلخانی در فینال این وزن، مقابل لری آبولادزه از گرجستان حاضر شد و در یک رقابت تنگاتنگ، دارنده مدال برنز اروپا را با نتیجه ۵ بر ۴ شکست داد و طلای سبک وزن را از آن خود کرد.
۴ طلا و ۲ برنز؛ حاصل تلاش فرنگیکاران ایران
کشتی گیران ایران در مجموع در این دور از مسابقات و برای اولین بار در تاریخ این رقابتها صاحب ۶ مدال (۴ طلا و ۲ برنز) شدند.
روز شنبه ۹ اکتبر، محمد هادی ساروی در وزن ۹۷ کیلوگرم و علی اکبر یوسفی در فینال وزن ۱۳۰ کیلوگرم صاحب اولین طلاهای ایران شدند.
دو برنز ایران نیز حاصل تلاش محمد علی گرایی در وزن ۷۷ کیلوگرم و پژمان پشتام در وزن ۸۲ کیلوگرم بود که در دومین شب این مسابقات به دست آمد.
پیش از این فرنگیکاران ایران در رقابتهای سال ۲۰۰۹ دانمارک صاحب ۱ طلا و ۳ برنز و در رقابتهای ۲۰۱۴ تاشکند صاحب ۲ طلا و ۲ برنز شده بودند.