چین ساعت بازی‌ آنلاین کودکان را به ۳ ساعت در هفته محدود می‌کند

بازی‌های ویدئویی در چین
بازی‌های ویدئویی در چین Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

دولت چین اعلام کرده است قصد دارد کودکان را از ۳ ساعت بیشتر بازی‌های آنلاین در هفته منع کند. مقررات تازه جزو شدیدترین محدودیت‌هایی است که تا کنون بر صنعت بازی‌های ویدئویی در چین وضع شده است.

آگهی

دولت چین اعلام کرده است قصد دارد کودکان را از ۳ ساعت بیشتر بازی‌های آنلاین در هفته منع کند. مقررات جدید جزو شدیدترین محدودیت‌هایی است که تا کنون بر صنعت بازی‌های ویدئویی این کشور وضع شده است.

بنابر اطلاعیه اداره ملی مطبوعات و انتشارات چین از روز یک سپتامبر به بعد کودکان زیر سن قانونی تنها می‌توانند بین ساعت ۸ تا ۹ شب، جمعه‌ها و روزهای تعطیل رسمی بازی کنند.

بر طبق این دستورالعمل، بازی آنلاین کودکان به سه ساعت در هفته در بیشتر هفته‌های سال محدود می‌شود. مقررات قبلی که در سال ۲۰۱۹ تعیین شده بود به افراد زیر سن قانونی اجازه می‌داد تا یک ساعت و نیم در روز و سه ساعت در تعطیلات رسمی بازی کنند.

برآورد می‌شود قوانین جدید بر برخی از بزرگترین شرکت‌های فناوری چین از جمله غول بازی‌های رایانه‌ای تنسنت (Tencent) که بازی آنلاین محبوب آنر آو کینگز (Honor of Kings) را تولید می‌کند و همچنین شرکت تولید بازی نت‌ایز (NetEase) تاثیر منفی بگذارد. سهام هر دو شرکت پس از اعلام تصمیم مقامات چین در بازار بورس افت کرد.

پیشتر شرکت تولید بازی تنست گفته بود که زمان بازی برای خردسالان را به یک ساعت در روز و دو ساعت در تعطیلات محدود می‌کند و همچنین کودکان زیر ۱۲ سال را از خریدهای درون بازی خود منع خواهد کرد. این اقدام شرکت تنست پس از آن صورت گرفته بود که یک روزنامه دولتی چین صنعت بازی‌های ویدئویی را «تریاک روح» خوانده بود.

نهادهای نظارتی چین در اطلاعیه روز دوشنبه گفته‌اند که نظارت بر صنعت بازی‌های ویدئویی را تقویت کرده و دفعات بازرسی از شرکت‌های بازی آنلاین را افزایش می‌دهند تا اطمینان حاصل شود که آن‌ها قوانین را به دقت رعایت می‌کنند.

مقررات جدید وضع شده بخشی از برنامه رو به رشد سرکوب و کنترل شرکت‌های فناوری در چین است. مقامات چینی در ماه‌های اخیر تجارت الکترونیکی و آموزش آنلاین را هدف قرار داده و قوانین جدیدی را برای مهار رفتارهای ضد رقابتی پس از سال‌ها رشد سریع در بخش فناوری اعمال کرده‌اند.

ماه گذشته مقامات چین با ممنوع اعلام کردن شرکت‌هایی که خدمات تدریس خصوصی آنلاین ارائه می‌دادند سبب شدند تا شرکت‌هایی همچون تال اجوکیشن (Tal Education) و گاتو تک‌ادو (Gatu Techedu) میلیاردها دلار در بازار از دست بدهند.

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

سازمان جهانی بهداشت: اعتیاد به بازی‌های کامپیوتری «اختلال رفتاری» است

بازی رایانه‌ای «انقلاب ۱۹۷۹» در ایران ممنوع شد

چین و فروش تجهیزاتی با کاربرد نظامی به روسیه؛ هدف واشنگتن از انتشار عمومی اطلاعات محرمانه چیست؟