در سال ۲۰۱۹ میلادی از هر ده نفر، هفت نفر در اتحادیه اروپا (هفتاد درصد) در خانه یا آپارتمانی زندگی میکردند که خودشان مالک آن بودند.
در سال ۲۰۱۹ میلادی ۴۶ درصد از جمعیت اتحادیه اروپا در آپارتمان زندگی میکردند. کمی بیش از یک سوم (۳۵ درصد) از جمعیت این اتحادیه نیز ساکن خانههایی مستقل و تقریباً یک پنجم (۱۹ درصد) از کل جمعیت در خانههای نیمه مستقل یا دو طبقه زندگی میکردند.
بنا بر گزارش یوروستات، مرکز آمار اتحادیه اروپا در این سال آپارتمان متداولترین نوع اقامت در ۱۴ کشور عضو این اتحادیه بوده است؛ به ویژه در لتونی که ۶۶ درصد مردم در آپارتمان زندگی میکردند و سپس اسپانیا (۶۵ درصد) و استونی (۶۱درصد).
کشورهایی با کمترین سهم از جمعیت ساکن در آپارتمان نیز عبارت بودند از ایرلند (۸ درصد) و هلند (۲۱ درصد).
در مقابل، بیش از دو سوم (۶۸ درصد) از جمعیت کرواسی در خانههای مستقل زندگی میکردند. پس از آن کشورهای اسلوونی (۶۶ درصد)، مجارستان و رومانی (هر دو ۶۵ درصد) و دانمارک (۵۴ درصد) قرار داشتند.
هلند و ایرلند تنها کشورهای عضو اتحادیه اروپا بودند که بیش از نیمی از جمعیت آنها در سال ۲۰۱۹ در یک خانه نیمه مستقل زندگی میکردند (به ترتیب ۵۸ و ۵۳ درصد).
از هر ۱۰ نفر ۷ نفر مالک محل سکونت خود هستند.
آمار یوروستات همچنین بیانگر آن است که در سال ۲۰۱۹ میلادی از هر ده نفر، هفت نفر در این اتحادیه (هفتاد درصد) در خانه یا آپارتمانی زندگی میکردند که خودشان مالک آن بودند.
در آن سال همچنین در همه کشورهای عضو این اتحادیه، تعداد مالکان بیش از مستاجران بوده است و در این موضوع، بالاترین نرخ مالکیت ابتدا در رومانی (۹۶٪) و سپس مجارستان (۹۲٪)، اسلواکی (۹۱٪) و لیتوانی (۹۰٪) دیده شده است.
کمترین سهم اقامتگاههای تحت مالکیت نیز در آلمان (۵۱٪) و اتریش (۵۵٪) به ثبت رسیده است.