گروهی از جوانان یهودی ایتالیایی با استفاده از هشتگ «به اسم ما نه» (NOTINOURNAMES#) خواستار توقف خشونت ها در مناقشه جاری میان اسرائیل و فلسطینیان شدند.
گروهی از جوانان یهودی ایتالیایی با استفاده از هشتگ «به اسم ما نه» (NOTINOURNAMES#) خواستار توقف خشونتها در مناقشه جاری میان اسرائیل و فلسطینیان شدند.
این گروه ۵۰ نفری امضا كننده بیانیه در فیسبوک میخواهند مشخص کنند كه دولت اسرائیل سخنگوی همه یهودیان نیست.
اینگونه فعالیتهای مدنی در حالی انجام میشود که تلاشهای دیپلماتیک و سیاسی برای متوقف کردن درگیریها میان اسرائیل و فلسطینیان بیش از پیش شدت گرفته اما تاکنون نتیجه بخش نبوده است.
بر اساس اعلام برخی نهادهای مدنی، شمار قربانیان حملات هوایی و موشکی کمسابقه اسرائيل به غزه پس از گذشت یک هفته از آغاز این مناقشه از مرز ۲۱۳ نفر گذشته است که از این تعداد، ۶۱ کودک و ۳۶ زن هستند. آنان همچنین از زخمی شدن بیش از ۱۴۴۰ نفر خبر دادهاند.
در سالهای گذشته، تعدادی از گروههای تازه تأسیس یهودی در کشورهای اروپایی از جمله بلژیک، ایتالیا، سوئیس و بریتانیا به صراحت علیه خشونت ها در منطقه موضع گیری کردهاند.
گروه نعمود (Na'amod) متشکل از «یهودیان بریتانیایی مخالف اشغالگری» از ۱۰ ماه مه در سراسر این کشور با برگزاری تجمعاتی علیه آنچه که «اشغال سرزمین های فلسطینی» می نامید، اعلام کرد که شرط «رهایی از خشونت»، دست برداشتن از «اشغالگری» است.
همچنین سازمان غیرانتفاعی «یاچاد» (Yachad) در بریتانیا که طرفدار اسرائیل و به اتخاذ مواضع سختگیرانه علیه «یهودستیزی» شهره است، این روزها تلاش میکند تا با بسیج شهروندان یهودی بریتانیا، راه حلی برای پایان بخشیدن به درگیری میان اسرائیل و فلسطینیان دست یابد.
این سازمان با انجام یک نظرسنجی میان شهروندان یهودی بریتانیا در سال ۲۰۱۵، نتیجهگیری کرد که «اسرائیل باید در ازای تضمین صلح، از سرزمین های اشغال شده دست بکشد.»
این نظرسنجی یک سال پس از جنگ اسرائیل علیه غزه که بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ فلسطینی و ۷۳ اسرائیلی کشته برجای گذاشت، انجام شد.
شرکت کنندگان در این نظرسنجی بر این باور بودند که رویکرد اسرائیل به صلح، به جایگاهش در جهان آسیب میزند.
همچنین از هر ۱۰ شرکت کننده در این نظرسنجی، ۹ نفر بر این نظر بودند که اسرائیل قدرتمند و فلسطینیان قربانی هستند.
با این حال برخی معتقدند که تصور صلح حتی در صورت برقراری آتشبس دشوار است، زیرا آنها مشکل اصلی را در دولتها و صاحبان قدرت جستجو میکنند.
به توییتر یورونیوز فارسی بپیوندید
به نظر امیلی هیلتون، یهودی بریتانیایی-استرالیایی و یکی از بنیانگذاران گروه نعمود (Na'amod)، آنچه در حال اتفاق است، «فوق العاده ویران کننده» است که ثابت میکند هیچ راه حل نظامی برای این مسأله وجود ندارد. از دید او اگر چه حملات اسرائیل شدید است اما مقاومت فلسطینیان نیز قابل توجه است.
امیلی هیلتون مانند بسیاری دیگر از یهودیان جوان معتقد است که وضعیت پایدار با آزادی و برابری برای همه اسرائیلی ها و فلسطینی ها امکانپذیر است.