سازمان جهانی بهداشت، روز شنبه یک اوت (۱۱ مرداد) هشدار داد که همهگیری ویروس کرونا طولانی مدت خواهد بود، همزمان برخی کشورها نیز از افزایش شمار مبتلایان به کووید-۱۹ خبر دادند.
سازمان جهانی بهداشت، روز شنبه یک اوت (۱۱ مرداد) هشدار داد که همهگیری ویروس کرونا طولانی مدت خواهد بود، همزمان برخی کشورها نیز از افزایش شمار مبتلایان به کووید-۱۹ خبر دادند.
سازمان جهانی بهداشت همچنان میزان خطر جهانی کووید-۱۹ را بسیار بالا ارزیابی کرد.
کمیته اضطراری سازمان جهانی بهداشت در بیانیهای پس از جلسه روز جمعه خود در ژنو، تاکید کرده است که اقدامها در همه سطوح باید ادامه یابد و با خستگی مفرط در واکنش به این همهگیری مقابله شود.
طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، ویروس کرونا از زمان شیوع در دسامبر گذشته تاکنون جان ۶۸۰ هزار نفر را گرفته است و دست کم ۱۷ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر نیز مبتلا شدهاند.
کمیته اضطراری سازمان جهانی بهداشت تاکید دارد که برای کاهش خطر فرسایش و خستگی از اقدام علیه کرونا همزمان با ادامه فشارهای اقتصادی و اجتماعی نیاز به یک رویکرد عملگرایانه و تهیه دستورالعملهای مشخص در این زمینه وجود دارد.
این کمیته، از سازمان جهانی بهداشت نیز خواسته است از کشورها در زمینه تهیه برنامههای درمانی و واکسنهای موثر حمایت کند.
تدروس آدهانوم، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت نیز معتقد است که پیامدهای این بیماری برای دههها ادامه خواهد داشت.
از سوی دیگر برخی از کشورها از افزایش تعداد شمار مبتلایان خبر دادهاند. لهستان برای سومین روز پیاپی سیر صعودی شمار مبتلایان به کووید-۱۹ را گزارش کرد. این کشور روز شنبه اعلام کرد که ۶۵۸ مورد ابتلای جدید مشاهده شده است. تاکنون ۴۶ هزار و ۳۴۶ نفر در لهستان به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و هزار و ۷۲۱ نفر نیز جان باختهاند.
آفریقای جنوبی نیز روز شنبه اعلام کرد که شمار کل مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور از نیم میلیون نفر فراتر رفته است.
هند نیز در آمار روزانه خود از ابتلای ۵۷ هزار ۱۱۸ نفر دیگر به کووید- ۱۹ خبر داده است. تاکنون ۳۶ هزار و ۵۱۱ نفر نیز در این کشور در اثر ابتلا به کرونا جان باختهاند.