NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

مایکروسافت و زوم ارائه اطلاعات کاربران به دولت هنگ‌کنگ را متوقف کردند

مایکروسافت و زوم ارائه اطلاعات کاربران به دولت هنگ‌کنگ را متوقف کردند
Copyright Ted S. Warren/Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved.
Copyright Ted S. Warren/Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved.
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار به روز شده در
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

دو شرکت فناوری زوم و مایکروسافت روز سه‌شنبه ۱۸ تیر اعلام کردند در اعتراض به تصویب قانون جدید کنگره خلق چین درباره هنگ کنگ، اطلاعات کاربران هنگ کنگی را در اختیار دولت این کشور قرار نخواهند داد.

آگهی

دو شرکت فناوری زوم و مایکروسافت روز سه‌شنبه ۸ ژوئیه (۱۸ تیر) اعلام کردند در اعتراض به تصویب قانون جدید کنگره خلق چین درباره هنگ‌کنگ، اطلاعات کاربران هنگ‌کنگی را در اختیار دولت این کشور قرار نخواهند داد.

شرکت مایکروسافت در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در گذشته ما تعداد به نسبت کمی تقاضا برای دستیابی به اطلاعات کاربران از مقامات هنگ‌کنگ دریافت می‌کردیم، اما اکنون و تا زمانی که تحقیقاتمان کامل شود به این درخواست‌ها پاسخ نخواهیم داد.»

شرکت زوم نیز که در زمینه ارتباطات تصویری فعال است، اعلام کرد که در این زمینه از خط مشی دولت آمریکا پیروی می‌کند و در حمایت از آزادی بیان پاسخگویی به درخواست‌های دولت هنگ‌کنگ را متوقف کرده است.

پیش‌تر شرکت‌های گوگل، فیسبوک و توییتر دست به اقدام مشابهی زده بودند.

دونالد ترامپ،‌ رئیس جمهوری آمریکا در فرمانی ویژه و در واکنش به لایحه امنیتی مصوب در کنگره ملی خلق چین روابط ویژه و امتیازهایی را که کشورش برای هنگ‌کنگ قائل بود، لغو کرد.

بر اساس این تصمیم کلیه توافقنامه‌های دوجانبه میان ایالات متحده و هنگ‌کنگ به حال تعلیق در می‌آید و معافیت‌های سیاسی اعطا شده از سوی واشنگتن به این منطقه نیمه خودگردان از میان برداشته می‌شود.

دونالد ترامپ گفته است که هنگ‌کنگ پس از تصویب قانون امنیت ملی در پکن دیگر جامعه‌ای آزاد و منطقه‌ای مستقل از دیگر بخش‌های قلمروی چین نخواهد بود.

این قانون دخالت نیروهای خارجی در هنگ کنگ را ممنوع اعلام می‌کند، به مأموران قضایی و پلیس چین اجازه می‌دهد در هنگ كنگ مستقر شوند و پكن را قادر می‌کند تا از هرگونه اقدامی مانند «جدایی‌طلبی» یا «سازماندهی فعالیت‌های تروریستی» كه «امنیت ملی را به خطر بیاندازد» پیشگیری کرده یا آن را متوقف سازد و عاملانش را به «مجازات» برساند.

مخالفان دولت محلی هنگ‌کنگ تصمیم چین را خلاف اصل «یک کشور، دو نظام» می‌دانند.

ناظران و کنشگران نیز بر این باورند که این قانون، آزادی بیان شهروندان هنگ‌کنگ و استقلال دستگاه قضایی آن را تهدید می‌کند.

به اینستاگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

مجلس چین پیش‌نویس لایحه جنجالی «امنیت ملی» در رابطه با هنگ کنگ را تصویب کرد

هنگ‌کنگ؛ شروع اعتراض‌های خیابانی به لایحه امنیتی پکن

«ترامپ‌هراسی» جمهوری اسلامی؛ مایکروسافت: ایران به‌دنبال اعمال نفوذ در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکاست