منشا آلودگی ملوانان این ناو هواپیمابر هستهای به یک معما تبدیل شده است زیرا خدمه که از سه ماه پیش در ماموریت به سر میبرند پس از پهلو موقت و سه روزه ناو در برست طی سیزده تا شانزده مارس با هیچ فرد یا عنصر خارجی در تماس نبودهاند.
منابع آگاه در وزارت نیروهای مسلح فرانسه روز جمعه از مثبت بودن نمونه آزمایش کرونای ۹۴۰ تن از ملوانان شاغل در ناو هواپیمابر شارل دو گل فرانسه خبر دادند.
دکتر گیگاکس ژنرو، مدیر خدمات بهداشتی و پزشکی نیروهای مسلح که با حضور در کمیسیون امور خارجه، دفاع و نیروهای مسلح مجلس سنای فرانسه در خصوص نحوه شیوع ویروس کرونا در میان خدمه ناو هواپیمابر شارل دو گل سخن میگفت با تاکید بر اینکه از کلیه ۲ هزار و ۳۰۰ خدمه ناو تست کرونا به عمل آمده یادآور شد: از میان تستهای انجام شده ۹۴۰ نمونه آزمایش مثبت اعلام شده و در ۶۴۵ نمونه نیز اثری از ابتلا به ویروس کرونا دیده نشده است.
این مقام مسئول در وزارت نیروهای مسلح فرانسه اعلام کرد که نتیجه دیگر نمونههای آزمایش هنوز به ارتش اعلام نشده است. آخرین آماری که پیش از این شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در ناو هواپیمابر شارل دو گل منتشر شده بود از مثبت بودن ۶۶۸ نمونه آزمایش حکایت داشت.
دکتر ژنرو همچنین با انتشار بیانیه ای در این خصوص اعلام کرده است که وزارت نیروهای مسلح فرانسه شفافیت را دستور کار خود قرار داده و با توجه به اهمیت موضوع بدون شک تلاش خواهد کرد که از این بحران چه در خصوص تخصصهای پزشکی در نهاد مدیریت خدمات پزشکی ارتش و یا تجهیزات و ادوات لازم برای پیشگیری از تکرار موارد مشابه تجربه اندوزی و درس ورزی کند.
کریستاین کامبون، رئیس کمیسیون امور خارجه، دفاع و نیروهای مسلح مجلس سنای فرانسه نیز در نشست ویژه با مسئول خدمات پزشکی ارتش یادآور شد از که فلورانس پرلی، وزیر نیروهای مسلح این کشور خواسته است تا کلیه نظامیان فرانسوی قبل از اعزام به ماموریت تحت آزامایشهای دقیق پزشکی قرار گیرند.
این درحالیست که مدیر مرکزی خدمات پزشکی ارتش انجام آزمایش به روی اعضای کلیه واحدهای نظامی و حتی فراگیر کردن استفاده از ماسک در بین نیروهای مسلح را در حال حاضر امری غیرممکن توصیف کرده و یادآور شده است که نهاد زیر مجموعه مدیریت وی بر اساس ظرفیتها و امکانات موجود که کفاف پاسخگویی به بحران سلامت کنونی در کشور را نمیدهند، عمل خواهند کرد.
ناو هواپیمابر شارل دو گل که پیرو ماموریت محوله هفته گذشته در نزدیکی آبهای ساحلی پرتغال در حال تردد بود پس از قطعی شدن ابتلای چند تن از ملوانان به ویروس کرونا روز یکشنبه مجبور به بازگشت به آبهای فرانسه و پهلو گرفتن در بندر تولون واقع در جنوب این کشور شد.
منشا آلودگی ملوانان این ناو هواپیمابر هستهای به یک معما تبدیل شده است زیرا خدمه که از سه ماه پیش در ماموریت به سر میبرند پس از پهلوگیری موقت و سه روزه ناو در برست طی سیزده تا شانزده مارس با هیچ فرد یا عنصر خارجی در تماس نبودهاند.