NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

وقتی بی‌خبری خوش‌خبری است؛ عدم اطلاع ملوانان زیردریایی‌ها از کرونا

وقتی بی‌خبری خوش‌خبری است؛ عدم اطلاع ملوانان زیردریایی‌ها از کرونا
Copyright AP
Copyright AP
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

سرنشینان زیردریایی‌ها اغلب در جریان آخرین تحولات قرار نمی‌گیرند تا بتوانند بر روی ماموریت حساس و فوق سری خود در عمق دریاها تمرکز کنند.

آگهی

شیوع ویروس جدید کرونا در سطح جهان نگرانی های زیادی را برای ساکنان بسیاری از کشورها پدید آورده است اما به نظر می رسد که سرنشینان زیردریایی‌ها از معدود افرادی هستند که از شیوع این ویروس و تبعات روانی، اقتصادی و اجتماعی آن در امان مانده‌اند.

سرنشینان زیردریایی ها اغلب در جریان آخرین تحولات قرار نمی گیرند تا بتوانند بر روی ماموریت حساس و فوق سری خود در عمق دریاها تمرکز کنند. گروهی از افسران فعلی و سابق زیردریایی های مجهز به سلاح هسته ای فرانسه تاکید می کنند که سرنشینان این زیردریایی ها اغلب در جریان «اخبار بد» قرار نمی گیرند تا روحیه آنها تضعیف نشود.

به این ترتیب به نظر می رسد آن دسته از خدمه زیردریایی ها که پیش از شیوع نوع جدید ویروس کرونا ماموریت خود را آغاز کرده اند از تاثیر بیماری همه گیر «کووید ۱۹» بر زندگی ساکنان کره زمین و قرنطینه نزدیک به دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون نفر از آنها بی خبر باشند.

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

خدمه از [شیوع ویروس] اطلاعی ندارند. آنها باید کاملا برای ماموریت خودشان آمادگی داشته باشند.
دومینیک سال
فرمانده سابق زیردریایی فرانسه

دومینیک سال، فرمانده سابق زیردریایی بالستیک فرانسه در این مورد می گوید: «خدمه از [شیوع ویروس] اطلاعی ندارند. آنها باید کاملا برای ماموریت خودشان آمادگی داشته باشند.»

ماموریت زیردریایی های بالستیک فرانسه اغلب بین ۶۰ تا ۷۰ روز طول می کشد. به این ترتیب به نظر می رسد که اگر سرنشینان یک زیردریایی در پایان ماه فوریه (اوایل اسفند) ماموریت خود را آغاز کرده باشند تا پایان ماه آوریل (اوایل اردیبهشت) به محل زندگی خود بازنخواهند گشت.

ویروس جدید کرونا تا پایان ماه فوریه تنها جان دو نفر را در فرانسه گرفته بود. این در حالی است که ۱۱۰ سرنشین زیردریایی بالستیک فرانسه در صورت بازگشت به کشورشان در پایان ماه آوریل در جریان آماری کاملا متفاوت قرار خواهند گرفت. بیماری «کووید ۱۹» تاکنون جان بیش از سه هزار نفر را در فرانسه گرفته است.

از سوی دیگر فرانسه از دو هفته پیش تاکنون در قرنطینه سراسری به سر می برد و احتمال تمدید این وضعیت تا پایان ماه آوریل و حتی اوایل ماه مه (اواسط اردیبهشت) وجود دارد.

سرنشینان زیردریایی ها به اینترنت، رادیو و تلویزیون دسترسی ندارند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

هزینه سفر جنجالی سرپرست نیروی دریایی آمریکا ۲۴۳ هزار دلار بود

هشدار ترامپ به آمریکایی‌ها: ۱۴ روز پیش رو بسیار بسیار دردناک خواهد بود

اعتراض هزاران نفری به انتخاب بارنیه به عنوان نخست وزیر فرانسه؛ رهبر چپ افراطی: ول‌کن نیستیم