NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

قرنطینه ۱۶ میلیون نفر در ایتالیا؛ تفاوت حکم حکومتی کُنته با دستور دولت ایران چیست؟

قرنطینه ۱۶ میلیون نفر در ایتالیا؛ تفاوت حکم حکومتی کُنته با دستور دولت ایران چیست؟
Copyright AP
Copyright AP
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار به روز شده در
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

جوزپه کُنته، نخست وزیر ایتالیا بامداد یکشنبه و در پی شیوع شتابان و مرگبار ویروس کرونا با صدور حکمی یک چهارم جمعیت کشورش را تحت قرنطینه اضطراری قرار داد. تفاوت این حکم با دستور دولت ایران چیست؟

آگهی

جوزپه کُنته، نخست وزیر ایتالیا بامداد یکشنبه و در پی شیوع شتابان و مرگبار ویروس کرونا با صدور حکمی یک چهارم جمعیت کشورش را تحت قرنطینه اضطراری قرار داد.

این حکم افزون بر منطقه شمالی لومباردی، شهرهای واقع شده در مناطق همجوار از جمله مودِنا، پارما، پیاچنزا، رجیو امیلیا، پزارو و اوربینو، الساندریا، آستی، نوارا، وربانو-کوزیو-اوسولا، ورچلی، پادوا و تریویزو را در بر می‌گیرد. همچنین میلان، پایتخت مالی ایتالیا و ونیز، به عنوان یک مقصد گردشگری مهم این کشور با صدور حکم نخست وزیر این کشور به محدوده اعمال قرنطینه افزوده شدند.

مطابق اعلام دولت ایتالیا چارچوب قرنطینه مورد تایید نخست وزیر این کشور شامل این موارد است:

محدودیت در تردد

۱- تردد حدود ۱۶ میلیون نفری که در داخل منطقه تحت قرنطینه حضور دارند به شدت محدود شده و تنها به دلایل اضطراری همچون ماموریت ویژه کاری یا تشخیص حاد پزشکی امکان مسافرت برای آنها وجود دارد.

۲- افرادی که علائمی مانند دشواری تنفس و تب را دارند باید همچنان در خانه بمانند و با محدود کردن روابط اجتماعی خود حتی از مراجعه به پزشک نیز خودداری کنند. آنها باید تنها از طریق تلفن درخواست کمک کنند.

۳- افرادی که ابتلای آنها به ویروس کرونا تایید شده همچنان باید در منزل خود تحت قرنظینه قرار داشته باشند.

۴- تمامی شرکت‌ها اعم از دولتی و خصوصی باید کارکنان خود را به گرفتن مرخصی و یا دورکاری تشویق کنند.

ممنوعیت اجتماعات عمومی

۱- تمامی مسابقات ورزشی به حالت تعلیق در آمده و فقط موارد مرتبط با آماده‌سازی تیم‌های ملی برای حضور در بازی‌های المپیک یا رویدادهای مهم ملی یا بین‌المللی پشت درهای بسته مجاز است.

۲- پیست‌های اسکی تا اطلاع ثانوی تعطیل است.

۳- برگزاری همه رویدادهای فرهنگی، ورزشی، مذهبی یا جشن‌های سنتی به حالت تعلیق در آمده است. سینماها، میکده‌ها، تئاترها، موزه‌ها، مدارس رقص، قمارخانه‌ها، کلوپ‌های شبانه و سایر مکان‌های مشابه باید تعطیل باشند.

۴- کافه‌ها و رستوران‌ها با رعایت فاصله یک متری بین مشتریان، می‌توانند از ساعت ۸ صبح تا ۱۸ عصر باز باشند.

۵- مدارس و دانشگاه ‌ها باید بسته باشند و همه امتحانات به حالت تعلیق درآید.

۶- مراکز خرید و فروشگاه‌های بزرگ باید در تعطیلات عمومی و روزهای قبل از آن تعطیل باشند.

۷- اماکن مذهبی به شرط احترام به قانون فاصله یک متری بین عبادت کنندگان باز هستند. اما برگزاری مراسم مذهبی مانند عقد و غسل تعمید تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

به توییتر یورونیوز فارسی بپیوندید

آگهی

محدودیت‌های ملی

۱- افزون بر شمال ایتالیا، سینماها، میخانه‌ها، تئاترها، موزه‌ها، مدارس رقص، قمارخانه‌ها، کلوپ‌های شبانه و سایر مکان مشابه باید تعطیل باشند.

۲- مسابقات ورزشی به حالت تعلیق درآمده ولی برخی از آنها می‌توانند پشت درهای بسته برگزار شوند.

۳- فعالیت بارها و رستوران‌ها تنها با رعایت فاصله ایمنی یک متری بین مشتریان ممکن است.

البته هنوز ابهام‌هایی در مورد ابعاد این قرنطینه وجود دارد، به طوری که هنوز پروازها به مناطق مشمول قرنطینه همچنان ادامه دارد و تکلیف گردشگران در حال بازدید از شهرهای مختلف واقع در محدوده قرنطینه اضطراری اعلام نشده است.

آگهی

حکم نخست وزیر ایتالیا پس از صادر شد که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در ایتالیا شنبه شب به آستانه ۶ هزار نفر رسید که بالاترین رقم در میان کشورهای اروپایی و چهارمین میزان ابتلا به بیماری مووید-۱۹ در سطح جهان به شمار می‌رود. همچنین اعلام فوت ۲۳۳ بیمار در ایتالیا، این کشور را از نظر تعداد جانباختگان ناشی از شیوع ویروس کرونا را پس از چین در مقام دوم جهان قرار داده است.

در ایران نیز مطابق اعلام رسمی وزارت بهداشت این کشور، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا تا ظهر روز یکشنبه به ۶ هزار و ۵۶۶ نفر رسیده که تاکنون ۱۹۴ تن از آنها فوت شده‌اند.

با وجود شباهت بالای شرایط سرایت ویروس کرونا در ایران و ایتالیا، دولت حسن روحانی تاکنون تنها نسبت به تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها، برخی مراکز و مراسم مذهبی و اعمال محدودیت برای رفت و آمد به برخی استان‌های کشور را در دستور کار خود قرار داده است. همچنین مطابق مصوبه دیگر «ستاد ملی مبارزه با بیماری کووید-۱۹» که توسط آقای روحانی ابلاغ شده، تعطیلی تمامی مراکز فرهنگی از قبیل سینماها، کنسرت‌ها و برگزاری مسابقات ورزشی بدون تماشاگر تا پایان سال ۱۳۹۸ خورشیدی تمدید شده است.

پیشتر برخی مقام‌های ارشد وزارت بهداشت ایران استفاده از روش قرنطینه برای مبارزه با ویروس کرونا را رد کرده بودند و آن را شیوه‌های متعلق به جنگ جهانی اول و قرون وسطی توصیف کرده بودند که کارایی خود را از دست داده است.

آگهی

به اینستاگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

هتل چینی ویژهٔ مراقبت از مظنونان ابتلا به کرونا فرو ریخت

شیوع کرونا؛ روسیه مرزهایش را به روی مسافران ایرانی بست

چرا مقام‌های شهر میلان به دنبال ممنوعیت فروش بستنی و پیتزا پس از نیمه‌شب هستند؟