امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حاشیه نمایش قطعات پهپاد ساقط شده آمریکایی در خبری که خبرگزاری تسنیم نزدیک به سپاه منتشر کرده است، افزود که این هواپیما هم به مرزهای ایران «تعرض» کرده بود.
یکی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که همراه با پهپاد آمریکایی سرنگون شده، یک هواپیمای پ.هشت (p8 ) این کشور با ۳۵ سرنشین نیز حضور داشت که میتوانستند آن را مورد هدف قرار دهند اما اینکار را نکردند.
امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حاشیه نمایش قطعات پهپاد ساقط شده آمریکایی در خبری که خبرگزاری تسنیم نزدیک به سپاه منتشر کرده است، افزود که این هواپیما هم به مرزهای ایران «تعرض» کرده بود.
وی همچنین تاکید کرد که سپاه این هواپیما را هدف قرار نداد چراکه به گفته این فرمانده، هدف آنها از سرنگونی پهپاد آمریکایی اخطار به «نیروهای تروریست» آمریکایی بود.
از حدود سه ماه پیش و پس از قرار گرفتن نام سپاه پاسداران در سیاهه گروههای تروریستی آمریکا، ایران ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) را یک سازمان تروریستی معرفی کرد.
فرمانده سپاه: در چند نوبت اخطار داده بودیم
از سوی دیگر این فرمانده سپاه اعلام کرد که نیروهای آنها چند بار، پیش از سرنگونی پهپاد آمریکایی اخطار داده بودند. وی افزود: «آخرین بار هم توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران (قرارگاه پدافند) ساعت ۰۳:۵۵ به آن اخطار دادیم و زمانی که از نزدیک شدن به آبهای ما صرفنظر نکردند و دور نشدند ساعت ۰۴:۰۵ مجبور شدیم آن را سرنگون کنیم.»
نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز جمعه ۲۱ ژوئن (۳۱ خرداد) در یک نشست خبری، قطعاتی از پهپاد ساقط شده آمریکایی در روز گذشته را به نمایش گذاشت.
فرماندهی پدافند هوایی سپاه صبح روز پنجشنبه ۲۰ ژوئن (۳۰ خرداد) اعلام کرد که یک فروند پهپاد آمریکا را بر فراز حریم هوایی خود با موشک هدف قرار داده است. البته آمریکا با رد این ادعا اعلام کرد که پهپاد متعلق به ارتش این کشور در حال پرواز بر فراز آبهای بینالمللی بوده است. این اقدام با واکنش تند دونالد ترامپ و دیگر مقامات دولت آمریکا مواجه شد؛ رئیس جمهوری آمریکا حمله صورت گرفته توسط پدافند موشکی سپاه پاسداران را «اشتباهی بسیار بزرگ» توصیف کرد.
همزمان با اوج گیری تنش میان آمریکا و ایران، مقامهای ارشد آلمان، روسیه و بریتانیا از آغاز تلاشها برای حل دیپلماتیک مناقشه در خاورمیانه خبر دادند و بر لزوم اجتناب از آغاز هرگونه جنگ میان طرفهای درگیر تاکید کردند.
بیشتر بخوانید: