NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

پژوهش‌های تازه: روسیه دخالت گسترده‌ای در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا داشت

عکس از رویترز
عکس از رویترز
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

نتایج‌ این گزارش‌ها نشان داده که روسیه به دنبال تاثیر بر آرای آمریکایی‌های آفریقایی تبار بوده تا آنها انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ را تحریم کنند.

آگهی

دو پژوهش جدید دانشگاهی بار دیگر به نفوذ روسیه و تلاش‌های آنلاین این کشور برای دخالت در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ در این کشور صحه گذاشتند. 

این بار نتایج‌ این گزارش‌ها نشان داده که روسیه به دنبال تاثیر بر آرای آمریکایی‌های آفریقایی تبار بوده تا آنها انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ را تحریم کنند. دو گزارش جدید به نقش گسترده نفوذ آنلاین ترول‌های روسی در شبکه‌های اجتماعی آمریکا اشاره دارد.

مطالب یورونیوز را در واتس‌اپ دریافت کنید

این گزارش‌ها برای کمیته اطلاعات سنا و با مشارکت پژوهشگران خارجی از دانشگاه آکسفورد و شرکت گرافیک با تخصص تجزیه و تحلیل شبکه‌های اجتماعی تهیه شده است. 

هدف «تخریب هیلاری کلینتون» بود

محققان به یافته‌های بسیار دقیقی از تاثیر کمپین‌ روسی و نفوذ آن دست یافته‌اند. آنچه نشان می‌دهد یک شرکت ترول که در سن پترزبورگ مستقر بوده و بیشتر به عنوان یک آژانس تحقیقات اینترنتی (IRA) شناخته می‌شده در این مسائل دست داشته است. 

رابرت مولر، بازرس ویژه تحقیقات مربوط به دخالت روسیه در انتخابات این کشور در ماه فوریه این آژانس تحقیقات اینترنتی را متهم کرد که با دیگر شرکای کاری خود و ۱۳ تبعه روس در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ دخالت کرده اند. 

این شرکت متهم است که با استخدام تعدادی از کارمندان روس خود صدها اکانت جعلی درست کرده و با استفاده از آنها تلاش کرده‌ است نهادهای دموکراتیک در سراسر آمریکا را تضعیف کرده و به طور مشخص به هیلاری کلینتون آسیب بزند.

هدف‌گیری جامعه سیاه پوستان آمریکا

در میان این گزارش ها گزارش نیو ناولج نشان داده که روس‌ها پلتفرم رسانه‌ای گران‌قیمت و قوی ایجاد کرده بودند که آرای جامعه سیاه پوستان آمریکا را هدف گرفته بود. روس‌ها در واقع رسانه های معتبر آمریکایی های آفریقایی تبار آمریکا را هدف گرفته بودند. برای نمونه پژوهش نیونالج تشخیص داده که کمپین “Black Matters”، از سوی شرکت روسیه‌ای آی.آر.ای مدیریت شده بود. این کمپین در تمام شبکه‌های اجتماعی از فیس بوک و توئیتر گرفته تا اینستاگرام و یوتیوب و گوگل تبلیغات و سایت «ساند کلاد» (SoundCloud) صفحات ویژه‌ای داشت.

تلاش برای بایکوت انتخابات

البته همه این‌ها تنها بخشی از این شبکه‌ آنلاین بود و با محتوای دیگر نیز درهم آمیخته بود و هدفش را نه صرفا کار در شبکه‌های اجتماعی که حضور در صفحه‌ها و حساب‌های معتبر کاربران آفریقایی-آمریکایی نیز قرار داده بود. همچنین گزارش آکسفورد نیز نشان از آن دارد که یکی از هدف‌های این کمپین‌های آنلاین این بوده که آمریکایی‌های آفریقایی تبار را به بایکوت انتخاباتی ترغیب کند.

به توییتر یورونیوز فارسی بپیوندید

بعد از برگزاری انتخابات سال ۲۰۱۶ ریاست جمهوری آمریکا انجمن اطلاعاتی ایالت متحده آمریکا اعلام کرد که روسیه تلاش داشته در انتخابات دخالت کند. گرچه این انجمن نتوانست اطلاعات و جزییات بیشتری درباره تاثیر این دخالت‌ها و آثارش بر انتخابات ۲۰۱۶ اعلام کند اما این مساله سوالی بی‌پاسخ و مساله‌ای قابل بحث را مطرح کرده است.

گزارش آکسفورد همچنین نتیجه‌گیری کرده که با پایان یافتن انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ عملیات آنلاین نه تنها کاهش نیافت بلکه رو به افزایش نیز گذاشت. چنانچه سال ۲۰۱۷ این فعالیت‌های آنلاین به اینستاگرام سرازیر شد و رشد معنادار ۲۰۰ میلیون کاربر در این شبکه‌اجتماعی عکس‌محور قابل مشاهده بود.

بیشتر بخوانید:

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

گزارش سنای آمریکا: تماس کارزار انتخاباتی ترامپ با روسیه تهدید بزرگی بود

ترامپ به روسیه در مورد دخالت در انتخابات آمریکا هشدار داد

«شوخی» ترامپ با پوتین: در انتخابات دخالت نکن