استرالیا راه ورود مهاجران جدید به شهرهای بزرگ را می‌بندد

استرالیا راه ورود مهاجران جدید به شهرهای بزرگ را می بندد
استرالیا راه ورود مهاجران جدید به شهرهای بزرگ را می بندد
نگارش از Euronews
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

این طرح که صدور ویزا و پذیرش مهاجر را در استرالیا دچار محدودیت های جدید می کند از دیدگاه منتقدان می تواند این کشور را با بحران کمبود نیروی کار مواجه کند.

آگهی

استرالیا در نظر دارد محدودیت هایی برای ورود مهاجران جدید به شهرهای بزرگ این کشور اعمال کند.

یکی از وزرای دولت استرالیا با تایید این خبر اعلام کرد هدف این محدودیت ها کاهش تراکم شهری است و قرار است دست کم برای چند سال آینده به اجرا گذاشته شود.

آلن تیاج، وزیر امور جمعیتی و زیرساختهای شهری طی سخنانی در ملبورن تصریح کرد: «هدف ما کاهش تراکم جمعیتی در شهرهای بزرگ و توسعه هر چه سریعتر مناطق و ایالت های کوچکتر است.»

این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که مسائل مهاجرتی جزو مهمترین دغدغه های انتخابات آتی در این کشور قلمداد می شود. بر اساس نتایج یک نظرسنجی حدود ۶۳ درصد از ساکنان سیدنی اعلام کرده اند با اعمال محدودیت برای جلوگیری از افزایش شمار مهاجران در شهرهای بزرگ موافقند.

طراحان کاهش مشکلات زیرساختی در شهرهای دارای تراکم بالای جمعیتی را انگیزه اتخاذ این تصمیم عنوان کرده اند، حال آنکه منتقدان با نشانه رفتن جنبه های دیگر نگران قوانین جدید پیشنهادی هستند.

این طرح که صدور ویزا و پذیرش مهاجر را در استرالیا دچار محدودیت های جدید می کند از دیدگاه منتقدان می تواند این کشور را با بحران کمبود نیروی کار مواجه کند.

بیشتر بخوانید:

بر اساس آمار ارائه شده توسط دولت استرالیا حدود هفتاد درصد از ۱۸۶ هزار مهاجری که سال گذشته در این کشور مستقر شده اند با دریافت ویزای کار و به عنوان نیروی کار ماهر پا به استرالیا گذاشته اند. در این گزارش تصریح شده است که تقریبا تمامی این افراد شهرهای سیدنی و ملبورن را برای اسکان انتخاب کرده اند.

افرادی که موفق به دریافت ویزای کار استرالیا می شوند تا کنون با هیچ محدودیتی برای انتخاب شهر زندگی خود مواجه نبودند.

طرح جدید مهاجرتی دولت استرالیا حدود چهل درصد افراد دارای ویزای کار ماهر را شامل می شود که به محض ورود به این کشور به دنبال یافتن فرصت شغلی می روند.

در این طرح پنج شهر داروین، پرت، هوبارت، آدلاید و کانبرا به عنوان مراکز منطقه ای استقرار مهاجران معرفی شده اند.

به توییتر یورونیوز فارسی بپیوندید

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

نخست‌وزیر استرالیا: نباید درباره امنیت مرزی معامله کرد

سازمان بین‌‌المللی مهاجرت: ۶۳ هزار نفر طی ده سال در مسیرهای مهاجرت جان باخته یا ناپدید شدند

واکنش عفو بین‌الملل به لایحه «ترامپی» دولت استرالیا؛ آیا سفر و مهاجرت ایرانیان ممنوع می‌شود؟