خویشاوندان سرنشینان چینی بویینگ ۷۷۷ ناپدید شده مالزیایی که از اظهارات دولت مالزی مبنی بر سقوط این هواپیما قانع نشده اند، برابر سفارت مالزی در چین با
خویشاوندان سرنشینان چینی بویینگ ۷۷۷ ناپدید شده مالزیایی که از اظهارات دولت مالزی مبنی بر سقوط این هواپیما قانع نشده اند، برابر سفارت مالزی در چین با پلیس پکن درگیر شدند.
بیش از یکسال پس از ناپدید شدن هواپیمای بویینگ ۷۷۷ در ماه مارس ۲۰۱۴، هیچ خبری از سرنوشت ۲۳۹ سرنشین این پرواز که عموما مالزیایی و چینی بودند، در دست نیست.
به تازگی و با یافتن قطعاتی از یک هواپیما در جزیره رئونیون فرانسه در اقیانوس هند، خصوصا قطعه ای دو متری از بال یک هواپیمای بوئینگ، نخست وزیر مالزی اعلام کرد که این قطعه یقینا به هواپیمای پرواز ام.اچ ۳۷۰ تعلق دارد. یک دادستان فرانسوی نیز گفت این قطعه به احتمال قریب به یقین متعلق به هواپیمای ناپدید شده مالزیایی است.
اخبار متناقض دیگری حاکی از عدم تطابق این قطعات، با قطعات هواپیمای ناپدید شده هستند. با انتشار این اخبار روز جمعه برخی از خویشاوندان سرنشینان این هواپیما که اهل کشور چین هستند، مقابل سفارت مالزی در پکن تجمعی اعتراضی برگزار کرده و در حال تلاش برای ورود به سفارت، با پلیس چین درگیر شدند.
چنگ لیپینگ، همسر یکی سرنشینان چینی این هواپیما می گوید: «دولت مالزی مدعی است که این یافته ها بخشی از بقایای هواپیمای ام.اچ ۳۷۰ هستند. در حالیکه فرانسه به هیچ وجه آن را تأیید نمی کند. ما از دولت مالزی می خواهیم که در این مورد توضیحی روشن بدهد.»
مادر یکی دیگر از سرنشینان نیز می گوید: «من می خواهم حقیقت را بدانم. می خواهم بدانم این بقایایی که روی زمین پیدا شده چیست و چه بلایی سر آن هواپیما آمده است. من می خواهم که دولت یک پاسخ قانع کننده و با استدلالی قوی به ما ارائه و متقاعدمان کند. بیش از پانصد روز از این سانحه گذشته است.»
ناپدید شدن این هواپیما در مسیر کوالالامپور، پکن و نیافتن خبری در مورد آن برای مدتی بیش از یکسال، این سانحه را به یکی از رازآلودترین سوانح هوایی تاریخ مبدل ساخته است.
اکنون با پیدا شدن قطعاتی از بال یک هواپیما در جزیره فرانسوی رئونیون، دولتهای فرانسه و استرالیا تحقیقات گسترده ای را در مورد ردیابی و شناسایی قطعات در اقیانوس هند آغاز کرده اند.