NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

کاوشگر نیوهوریزونز اولین تصاویر واقعی از پلوتون را به زمین فرستاد

کاوشگر نیوهوریزونز اولین تصاویر واقعی از پلوتون را به زمین فرستاد
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

بنا بر داده های ارسال شده توسط کاوشگر آمریکایی «نيوهوريزونز» یا «افق های تازه» درباره سیاره پلوتون، اندازه این سیاره یخی بزرگتر از آن چیزیست که

آگهی

بنا بر داده های ارسال شده توسط کاوشگر آمریکایی «نيوهوريزونز» یا «افق های تازه» درباره سیاره پلوتون، اندازه این سیاره یخی بزرگتر از آن چیزیست که تاکنون فکر می شد. داده ها نشان می دهد که قطر سیاره ۲۳۷۰ کیلومتر است که حدودا ۸۰ کیلومتر بزرگتر از تخمین های پیشین محسوب می شود.

کاوشگر «نيوهوريزونز» که در سال ۲۰۰۶ میلادی توسط ناسا به فضا فرستاده شده بود سرانجام در سال ۲۰۱۵ و پس از طی مسافتی ۵ میلیارد کیلومتری به سیاره پلوتون و بزرگترین قمر آن «شارون» رسید و توانست اولین تصاویر واقعی از این سیاره را به زمین ارسال کند.

هدایت این کاوشگر که اولین فضاپیمایی است که بسوی پلوتون رهسپار شده از مرکز تحقیقات دانشگاه جانز هاپکینز ایالات متحده آمریکا انجام می شود. دانشمندان به دنبال شناخت بهتر این سیاره کوتوله یخی و ترکیبات شیمیایی آن هستند.

گلن فونتین، مدیر پروژه «افق های تازه» می گوید: «من از چند هفته پیش می گفتم که تا زمانی که ما پلوتون را از نزدیک مشاهده نکنیم، همچنان در بلاتکلیفی باقی خواهیم ماند. اکنون به این سیاره نزدیک شدیم و این مانند آن است که قطاری را ببینیم که دارد به ما نزدیک می شود. در این حالت می توان چراغهای آن را در شب دید. می دانیم که او در حال حرکت است و هیچ چیز نمی تواند متوقفش کند. اینجا، چراغها برای ما پلوتون است و همه بسیار هیجانزده ایم.»

بنا بر این داده ها، پلوون بزرگترین شیء شناخته شده تاکنون در خارج از منظومه شمسی خواهد بود. سیاره پلوتون که تا سال ۲۰۰۶ میلادی نهمین سیاره منظومه شمسی و دورترین و از جمله کوچکترین سیاره های آن محسوب می شد، در این سال بنا بر تعاریف نوین اتحادیه بین المللی اخترشناسی یک «سیاره کوتوله» خوانده شده و از منظومه شمسی به کنار گذاشته شد.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

کاوشگر آمریکایی سه شنبه در نزدیک ترین نقطه به پلوتو خواهد بود

بازگشت موفقیت‌آمیز استارلاینر به کره زمین؛ بوئینگ نتوانست خدمه را از ایستگاه فضایی بازگرداند

دو فضانورد گرفتار در ایستگاه فضایی بین‌المللی فوریه سال آینده با اسپیس‌ایکس به زمین باز می‌گردند