هیئت داوران بخش نوعی نگاه جشنواره فیلم کن به ریاست ایزابلا روسلینی، جایزه بهترین فیلم این بخش را به فیلم «قوچ ها» (HRÚTAR)ساخته گریمر هاکونارسون از ایسلند اهدا کرد.
فیلم «ناهید» ساخته آیدا پناهنده نیز به طور مشترک با فیلم «ماسان» ساخته نیراج قیوان از هند، دیپلم افتخار «آینده نویدبخش» در بخش نوعی نگاه را دریافت کرد. «ناهید» تنها فیلم بلند از سینمای ایران در جشنواره کن امسال بود.
جایزه ویژه هیئت داوران بخش نوعی نگاه نیز به فیلم «خورشید برآمده» ساخته دالیبور ماتانیک از کروواسی تعلق گرفت.
کیوشی کوروساوا، کارگردان ژاپنی، برای کارگردانی فیلم «سفر به ساحل»، جایزه بهترین کارگردانی در بخش نوعی نگاه را به دست آورد.
فیلم «گنج» ساخته کورنلیو پورومبوی از رومانی، برنده جایزه «استعداد ویژه» شد. این فیلم، تصویری نمادین و طنزآمیز از میراث کمونیسم در رومانی است.
روز گذشته همچنین جوایز فیپرشی(فدراسیون بین المللی منتقدان فیلم) و جوایز اکومنیکال( کلیسای کاتولیک) به بهترین فیلم های حاضر در جشنواره فیلم کن اهدا شد.
جایزه فیپرشی بهترین فیلم بخش مسابقه رسمی کن به فیلم «پسر سائول» ساخته لازلو نمس از مجارستان تعلق گرفت. این فیلم که اولین فیلم لاسزلو نِمِس است، روایتی تازه و تکان دهنده از فاجعه هولوکاست و قتل عام یهودیان در اتاق های گاز نازی ها در زمان جنگ جهانی دوم است و تحسین تماشاگران را در جشنواره فیلم کن برانگیخت. موضوع فیلم، سوندرکماندوها یا زندانیان یهودی اردوگاههای کار اجباری هستند که مامور هدایت زندانیان به اتاقهای گاز و سپس نابود کردن اجساد بودند. این فیلم خشن و بی رحمانه قدم به قدم یکی از این ماموران به نام سائول را دنبال می کند.
فیلم «ماسان» (Masaan) ساخته نیراج قیوان از هند، برنده جایزه فیپرشی در بخش نوعی نگاه شد. «ماسان»، اولین فیلم بلند داستانی قیوان درباره پیرمردی است که با دختر جوانش در شهر بنارس در کناره رود گنگ، مراسم آئینی سوزاندن اجساد مردگان را برگزار می کند اما رسوایی جنسی دختر جوانش، زندگی آنها را به خطر می اندازد.
جایزه کلیسای کاتولیک نیز در بخش رسمی جشنواره به فیلم «مادر من» ساخته نانی مورتی اهدا شد. داوران این جایزه، همچنین از دو فیلم «قانون بازار» ساخته استفان بریزه از فرانسه و «تله» ساخته بریلانته مندوزا از فیلیپین به خاطر نگاه ویژه شان به مسائل جهان امروز تقدیر کردند.