NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

آینده روشن صنعت ساخت پهپاد

آینده روشن صنعت ساخت پهپاد
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

سازندگان پهپادها می گویند که آنها پستچی ها و مترسک های آینده خواهند بود و قوانین شفافی برای پرواز خواهند داشت

آگهی

هفته گذشته، پرواز پهپادها در نمایشگاه فناوری شانگهای نگاهها را به آسمان دوخت. گرچه بیشترین کاربردِ پهپادها امروز در عکاسی و فیلمبرداری است اما صنعت پهپادسازی در زمینه هایی گوناگون از جمله کشاورزی، زمین داری، انرژی و ساخت و ساز به سرعت رو به رشد است.

مایکل فارو، مدیرعامل شرکت موتا (Mota) که از تولیدکنندگان پهپاد است می گوید: «در چند سال آینده، یعنی بین یک تا چهار سال بعد، شاهد پیوندِ دانش روباتیک و «واقعیت افزوده» در ساختِ پهپادها خواهیم بود. یعنی پهپاد می تواند برای شما کارهایی انجام بدهد. می تواند جابجا کننده و رساننده چیزی باشد یا در مزرعه نقش مترسک را ایفا کند و در برداشت محصول مفید باشد، یا آنکه در ارتش به کار رود.»

تولیدکنندگان می گویند پهپادها آینده کار نقل و انتقال را متحول می کنند. برخی از پایگاههای تجارت الکترونیکی هم اکنون از پهپادها برای رساندن کالا به دست مشتری استفاده می کنند که برای مناطق دور از دسترس بسیار مفید است.

جاش گارتنر، مدیر ارشد شرکت وبسایت تجاریِ «جِی دی دات کام» (JD.com) می گوید: «سعی داریم به حومه شهرها دسترسی پیدا کنیم. چون چنین جاهایی زیرساختهای کافی ندارند و جاده ای برای رساندن بسته ها به دست مردم در کار نیست. پس به کمک پهپاد می توانیم بسته ها را مستقیما به روستا برسانیم . مردم در مورد فناوری های جدید و بخصوص اشیای پرنده مراقب هستند. برای همین در شهرهای بزرگ ممنوعیتهایی در کار است و یک دلیل دیگر برای رفتن به سمت روستاها هم همین است.»

مسأله امنیت برای دولتها، تولیدکنندگان پهپادها و مشتریان آنها مهم است. برای نمونه، در نزدیکی فرودگاهها حوادث کوچک زیادی در اثر برخورد پهپادها با هواپیماهای در حال فرود اتفاق افتاده است. وضع قوانین امنیتی روشن، فقط برای محافظت از مراکز نظامی و هسته ای نیست بلکه به بازار صنعت پهپادسازی هم کمک شایانی می کند.

داگلاس جانسون، معاون سیاست فناوری در «انجمن کاربران فناوری» در اینباره می گوید: «محور بحث درباره قوانین و مقررات، مسأله امنیت است. می دانیم که فناوری می تواند امنیت را افزایش بدهد همانطور که امنیت ماشین ها و جاده ها را افزایش داده است. در مورد پهپاد هم مسأله فعلی همین است. یکی از این فناوریها حصار جغرافیایی (geo-fencing) نام دارد که محدوده ای برای پرواز یک پهپاد تعیین می کند. وقتی به بازار رو به رُشد پهپادها نگاه می کنیم می بینیم که به مقررات نیاز داریم. داریم این فناوری تازه را وارد آسمان کشورها می کنیم. برای آنکه این ورود به شکلی ایمن انجام شود، به قوانینی نیاز داریم. گرچه این کار برای برنامه های بلند مدت و رُشد صنعتی هم ایجاد اطمینان می کند.»

گردش مالی بازار جهانی پهپادها، اکنون نزدیک به ۲ میلیارد یورو تخمین زده می شود و انتظار می رود که تا سال ۲۰۲۰ به رقمی معادل ۱۱۰میلیارد یورو برسد.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

گامی نوین برای ساخت قطعه‌های داخلی هواپیما از الیاف کتان

فناوری‌های تازه هواوی در خدمت دیجیتالی‌کردن شرکت‌های کوچک و متوسط

نسل تازهٔ تجهیزات خودرو؛ شیشهٔ لمسی با قابلیت دودی‌شدن و تبدیل به پردهٔ سینما