NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

جعبه سیاه زمین کجاست و آیا از ما جاسوسی می‌کند؟

شبیه‌سازی جعبه سیاه زمین
شبیه‌سازی جعبه سیاه زمین Copyright Copyright Earth's Black Box/www.earthsblackbox.com
Copyright Copyright Earth's Black Box/www.earthsblackbox.com
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار به روز شده در
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

این جعبه سیاه با سلول‌های خورشیدی تغذیه می‌شود تا در صورت از کار افتادن سایر منابع تامین انرژی آن به فعالیت خود ادامه دهد.

آگهی

یک سازه فولادی فناناپذیر به ضخامت ۱۰ متر که بر روی صفحه‌‌‌های گرانیتی قرار دارد، به زودی در بخشی از ساحل غربی تاسمانیا واقع در استرالیا مستقر می‌شود تا هر آنچه را که ما در مورد تغییرات آب و هوایی می‌گوییم و انجام می‌دهیم، ثبت کند و با انتقال آن به نسل‌های آینده به آنها در مدیریت بهینه بحران آب و هوایی کمک کند.

این جعبه سیاه با سلول‌های خورشیدی تغذیه می‌شود تا در صورت از کار افتادن سایر منابع تامین انرژی آن به فعالیت خود ادامه دهد. در داخل آن، رایانه‌ها و هارد دیسک‌ها یا دیسک‌های سختی وجود خواهد داشت تا «گزارش‌های مستقل و بی‌طرفانه‌ای از رویدادهایی که منجر به نابودی این سیاره شد» بر روی آنها ضبط و ثبت شود.

مجموعه داده‌های مربوط به سطح آب دریاها، دمای هوا، سطح گاز دی‌اکسید کربن موجود در جو زمین و سایر اندازه‌گیری‌های محیطی در کنار پست‌های توییتری، عنوان‌ها و مطالب منتشر شده که در مورد تغییرات آب و هوایی که از سوی الگوریتمی از اینترنت استخراج و مستند می‌شوند.

طراحان آن امیدوارند که همچون جعبه سیاه هواپیما، جعبه سیاه زمین نیز پس پایان جهان در درک دلایل این رخداد به بازماندگان احتمالی کمک کند. در حال حاضر، هارد دیسک‌های طراحی شده برای این جعبه سیاه فضایی به اندازه ثبت اطلاعات ۳۰ تا ۵۰ سال دارد که در آینده قابل ارتقا است.

به توییتر یورونیوز فارسی بپیوندید

البته هنوز مکان دقیق استقرار این سازه به دلیل ملاحظاتی از جمله «ثبات ژئوپلیتیکی و زمین‌شناسی» انتخاب نشده و بخشی از جزئیات این پروژه نیز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد ولی آغاز ساخت و استقرار آن از سال آینده میلادی قطعی شده است.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

چگونه کرم‌های پیله‌ساز و مدفوع آنها بحران تغییرات آب و هوایی را بدتر می‌کنند؟

تغییرات آب‌وهوایی؛ شکار ذرات متان برای شناخت منشئهای پنهان نشت این گاز

حل معمای تغییرات اقلیمی باستانی زمین با دندان کوسه‌های ۵۰ میلیون ساله