NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

نیمی از نمایندگان حزب حاکم در پارلمان ژاپن با فرقه مون‌ها در ارتباطند

نمایی از پارلمان ژاپن
نمایی از پارلمان ژاپن Copyright Eugene Hoshiko/Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved
Copyright Eugene Hoshiko/Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved
نگارش از یورونیوزفارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

گزارشی از تحقیقات داخلی حزب لیبرال دموکرات نشان می‌دهد که ۱۷۹ نماینده حزب لیبرال دموکرات که به پارلمان ژاپن راه یافته اند بنوعی با فرقه مون‌ها در ارتباط هستند.

آگهی

حزب لیبرال دموکرات که قدرت را در ژاپن در اختیار دارد رپز پنج شنبه اعلام کرد که نزدیک به نیمی از نمایندگان این حزب در پارلمان روابط نزدیکی با فرقه مون یا کلیسای اتحاد دارند. 

تتسوا یاماگامی، مرد ۴۱ ساله‌ ای که شینزو آبه را در ماه ژوییه گذشته ترور کرد دلیل اصلی این قتل را عضویت نخست وزیر پیشین ژاپن در فرقه مون خوانده بود. با این حال بعدها معلوم شد که آقای آبه هیچگاه عضو این فرقه نبوده است. به گفته تتسوا یاماگامی مادرش تمام ثروت خانوادگی را به این کلیسای اتحاد بخشیده بود و باعث شده بود همه اعضای این خانواده در فقر زندگی کنند. 

اکنون، آخرین نتایج تحقیقات داخلی حزب لیبرال دموکرات نشان می دهد که ۱۷۹ نفر از ۳۷۹ نماینده عضو این حزب در پارلمان ژاپن به طرق مختلف با کلیسای اتحاد و فرقه مون رابطه دارند. 

کلیسای اتحاد در سال ۱۹۵۴ میلادی در کره جنوبی تاسیس شد. این کلیسا یک دهه بعد فعالیتش را در ژاپن نیز آغاز کرد. به گفته توشیمیتسو موتگی، دبیرکل حزب لیبرال دموکرات بسیاری از این نمایندگان «با حمایت مالی و لابی کلیسای اتحاد و فرقه موون»‌ به پارلمان راه یافته اند. 

وی در گفتگو با خبرنگاران گفت: «ما این موضوع را با جدیت دنبال می کنیم. از این موضوع افسوس زیادی می خوریم و از این پس مطمین خواهیم شد که نمایندگان این حزب دیگر رابطه ای با کلیسای اتحاد ندارند.» 

وی در ادامه سخنان خود تاکید کرد که «بیش از ۹۰ درصد از نمایندگان لیبرال دموکرات پارلمان ژاپن در سال های اخیر در جشن و برنامه های این کلیسا شرکت کرده اند.»‌ 

فومیو کوشیدا، نخست وزیر ژاپن متعهد شده است که از این پس «هر گونه رابطه اعضای حزب لیبرال دموکرات با کلیسای اتحاد منع قانونی خواهد داشت.» اولین بار پس از انتشار اولین گزارش ها درباره ارتباط اعضای حزب متبوع نخست وزیر با کلیسای اتحاد در ماه اوت گذشته، محبوبیت فومیو کوشیدا با یک نزول بی سابقه مواجه شد. 

شینزو آبه که رکورد پردوام ترین نخست وزیر ژاپن در تاریخ معاصر را با خود داشت، در سال ۲۰۲۰ و با اراده خود و به بهانه بیماری از مقام نخست وزیری استعفا داد. با این حال وی تا پیش از ترور، در هشتم ژوئیه سال جاری میلادی، یکی از متنفذترین اعضای حزب لیبرال دموکرات ژاپن بود.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

ترور شینزو آبه؛ ۲.۵ ثانیه طلایی که محافظان درماندند

وداع ژاپن با شینزو آبه؛ مراسم ادای احترام ملی در توکیو آغاز شد

مردی که شینزو آبه را کشت کیست و انگیزه او از قتل نخست وزیر سابق ژاپن چه بود؟