NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

سیدبندی رسمی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر؛ ایران در سید سوم قرار گرفت

جانی اینفانتینو دبیر کل فیفا
جانی اینفانتینو دبیر کل فیفا Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار به روز شده در
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

تیم ملی فوتبال ایران همراه با کشورهای کره جنوبی، سنگال، ژاپن، مراکش، صربستان، لهستان و تونس در سید سوم قرار گرفت.

آگهی

با اعلام تازه‌ترین رده‌بندی تیم‌های فوتبال در جهان از سوی فیفا، رسما سیدبندی کشورهای حاضر در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۲ مشخص شد.

تیم ملی فوتبال ایران که یک شکست و یک پیروزی کسب کرده بود در رده‌بندی فیفا تغییر جایگاهی نداده و همچنان در رده ۲۱ جهان و اول آسیا قرار دارد. در میان برترین تیم‌های جهان اما برزیل توانسته با عبور از بلژیک به صدر جدول صعود کند. پس از برزیلی‌ها، بلژیک، فرانسه، آرژانتین، انگلستان، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، مکزیک و هلند در رده‌های دوم تا دهم حضور دارند.

بر این اساس سیدبندی تیم‌های حاضر در قرعه کشی روز جمعه اول آوریل به این صورت خواهد بود:

سید یک: قطر(میزبان) - برزیل- بلژیک- فرانسه- آرژانتین- انگلستان- اسپانیا و پرتغال

سید دو: مکزیک - هلند- دانمارک - آلمان - اروگوئه - سوئيس - کرواسی و ایالات متحده آمریکا

سید سه: سنگال- ایران - ژاپن - مراکش - صربستان - لهستان - کره جنوبی و تونس

سید چهار: کامرون - کانادا - اکوادور - عربستان سعودی - غنا - برنده پلی آف اروپایی (ولز با برنده اسکاتلند - اوکراین) - برنده پلی آف اقیانوسیه - کونکاکاف ( نیوزیلند - کاستاریکا) و برنده پلی‌آف آمریکای جنوبی - آسیا ( پرو با برنده استرالیا - امارات)

به جز قطر که بر اساس سنت مرسوم فیفا به عنوان میزبان در سید یک و به عنوان سرگروه گروه نخست جایگاه مشخصی دارد، جایگاه تمام تیم‌های دیگر در گروه‌های هشت گانه روز جمعه در دوحه قرعه‌کشی خواهد شد.

همچنین تیم‌های هر سید با یکدیگر هم‌گروه نمی‌شوند و هر تیم از هر سید در یکی از گروه‌های ۸ گانه قرعه‌کشی نهایی جای خواهند گرفت.

از دیگر نکات قابل توجه در قرعه‌کشی نهایی این است که به جز تیم‌های اروپایی، تیم‌های قاره‌های دیگر نمی‌توانند با هم هم‌گروه باشند. به این معنا که مثلا ایران در سید سوم نمی‌تواند با عربستان در سید چهارم هم‌گروه شود. یا برزیل و آرژانتین که در سید یک حضور دارند نمی‌توانند با اروگوئه در سید دو، یا اکوادور در سید چهار هم‌گروه شوند. به دلیل سهمیه بیشتر تیم‌های اروپایی (۱۳ تیم) این امکان برای تیم‌های اروپایی وجود دارد که بیش از یک تیم اروپایی در گروه‌های هشت گانه با یکدیگر همگروه شوند.

طبق روال پیشین مسابقات جام جهانی، ۳۲ تیم حاضر در این مسابقات در ۸ گروه ۴ تیمی قرعه‌کشی می‌شوند. بعد از برگزاری بازی‌های مرحله مقدماتی از هر گروه ۲ تیم برتر راهی مرحله یک هشتم نهایی می‌شوند و در ادامه مسابقات به صورت حذفی تا فینال ادامه خواهد یافت.

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

تیم چهارم گروه ایران در جام جهانی روز ۱۵ خرداد مشخص خواهد شد

دیپلماسی فوتبالی و جایزه ۱۰ هزار دلاری؛ ویتنام چرا حاضر شد میزبان روسیه باشد؟

نسل جدید مربیان دنیای فوتبال؛ در سالهای آینده چه کسانی روی نیمکت تیم‌های بزرگ می‌نشینند؟