NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

درخواست ۱۲ کشور از اتحادیه اروپا برای تامین بودجۀ ساخت حصار مرزی در مقابله با مهاجران

Migration Poland Belarus Border
Migration Poland Belarus Border Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

درخواست این دوازده کشور در حالی مطرح شده است که اعضای اتحادیه اروپا هنوز بر سر طرح پیشنهادی کمیسیون اروپا در موضوع مهاجرت و پناهندگی به توافق نرسیده‌اند و این طرح اصلاحی همچنان روی میز است.

آگهی

دوازده کشور عضو اتحادیه اروپا در نامه‌ای که روز جمعه توسط خبرگزاری فرانسه مشاهده شد، از بروکسل خواسته‌اند تا هزینه ساخت موانع مرزی برای جلوگیری از ورود مهاجران را تامین کند.

این کشورها عبارت بودند از اتریش، بلغارستان، قبرس، جمهوری چک، دانمارک، استونی، یونان، مجارستان، لیتوانی، لتونی، لهستان و اسلواکی.

ایلوا یوهانسون، کمیسر امور داخلی اتحادیه اروپا که مخاب این نامه بود، در جریان نشست خبری که در پایان جلسۀ وزرای کشور در لوکزامبورگ برگزار شد، در پاسخ به این درخواست گفت که کشورها «امکان و حق ساخت حصار» را دارند.

با این وجود افزود: «من مخالف نیستم. اما اینکه آیا باید بودجه اروپایی را که محدود است، به جای تامین مالی سایر برنامه‌های مهم صرف ساخت حصار کنیم، این موضوع دیگری است.»

درخواست این دوازده کشور در حالی مطرح شده است که اعضای اتحادیه اروپا هنوز بر سر طرح پیشنهادی کمیسیون اروپا در موضوع مهاجرت و پناهندگی به توافق نرسیده‌اند و این طرح اصلاحی همچنان روی میز است.

وزرای ۱۲ کشور امضاکننده این نامه، در جریان نشست لوکزامبورگ نیز استدلال می‌کردند که تنها «نظارت» بر مرزها نمی‌تواند مانع از ورود مهاجران غیرقانونی شود و ایجاد یک حصار فیزیکی در مرزهای کشورهایی که در خط مقدم مقابله با مهاجران غیرقانونی قرار دارند، به معنای حفاظت از منافع کل اتحادیه اروپا است.

در نامه این کشورها بر ضرورت «دادن پاسخی قوی به مشکل مهاجرت غیرقانونی و تهدیدهایی مرتبط با آن» تاکید شده است؛ آنهم در حالی که کمیسیون در حال آماده سازی طرحی برای اصلاح قوانین مرزهای شنگن است.

در ادامه این نامه با اشاره به تحولات افغانستان همچنین اعمال فشارهای بلاروس در مناطق مرزی آمده است: «هیچ کشور ثالثی نباید بتواند از سیستم پناهندگی ما برای اعمال فشار سیاسی و سیاه‌نمایی علیه اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن یا سوء استفاده از وضعیت کنونی افغانستان استفاده کند.»

در ماههای اخیر در پی افزایش تنش‌ها میان مینسک و بروکسل، هزار مهاجر غیرقانونی از مسیر بلاروس وارد خاک لیتوانی، لتونی و لهستان شده‌اند.

بروکسل مقامات بلاروس را متهم کرده که در تلافی تحریم‌های اتحادیه اروپا، مهاجران غیرقانونی را بطور سازماندهی شده به درون خاک اتحادیه اروپا می‌فرستند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

مرگ پناهجویان در مرز بلاروس؛ لهستان ۵۰۰ مأمور تازه‌نفس به مرز می‌فرستد

مجارستان در تقابل با اتحادیه اروپا؛ مهاجران را با اتوبوس به بروکسل سرازیر می‌کنیم

پیروزی تاریخی حزب راست افراطی در انتخابات منطقه‌ای آلمان؛ آلترناتیو در تورینگن صدرنشین شد