در میان ۲۷ عضو اتحادیه اروپا جوانان کرواسی دیرتر از سایر جوانان اروپایی منزل پدر و مادر خود را ترک میکنند.
اداره آمار کمیسیون اروپا(یوروستات) با انتشار گزارشی به مناسبت روز جهانی جوانان(۱۲ اوت) اعلام کرد که در سال ۲۰۲۰ متوسط سن جوانان اروپایی به هنگام ترک خانه والدین خود ۲۶.۴ سال بوده است.
بر پایه این گزارش، در میان ۲۷ عضو اتحادیه اروپا جوانان کرواسی دیرتر از سایر جوانان اروپایی منزل پدر و مادر خود را ترک میکنند. در مجموع متوسط سن ترک خانه والدین از سوی جوانان در چهار کشور کرواسی(۳۲.۴)، اسلواکی(۳۰.۹)، مالت و ایتالیا (هر دو ۳۰.۲) بالاتر از ۳۰ سال است. در مقابل، جوانان ساکن در سه کشور دانمارک(۲۱.۲ سال)، لوکزامبورگ(۱۹.۸) و سوئد(۱۷.۵) زوتر از سایر جوانان اروپایی به دنبال زندگی مستقل از والدین خود میروند.
گزارش یورواستات نشان میدهد که در بیشتر کشورهای شمالی و غربی اروپا، اکثر جوانها در فاصله ۲۰ تا ۲۵ سالگی سعی دارند، خانه پدر و مادر خود را ترک کنند؛ این در حالی است که جوانان ساکن در کشورهای جنوبی و شرقی اروپا در اواخر بیست سالگی یا اوایل سی سالگی فکر خداحافظی با زندگی در منزل والدین خود را عملی میکنند.
مطابق این گزارش، در اتحادیه اروپا مردان، به طور متوسط، خانه والدین خود را در ۲۷.۴ سالگی و زنان در ۲۵.۴ سالگی ترک میکنند. این تفاوت میان مردان و زنان در همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا به جز سوئد مشاهده شده؛ به طوری که در این کشور متوسط سن زنان به هنگام خداحافظی از زندگی با پدر و مادر خود ۰.۱ سال بالاتر از مردان است.
بیشترین شکاف جنسیتی در رومانی ثبت شده، کشوری که در آن، مردان جوان در ۳۰ سالگی و زنان در ۲۵.۵ سالگی از منزل پدر و مادر خود کوچ میکنند. در طرف دیگر، شکاف جنسیتی در سوئد تنها ۰.۱ سال است که پایینترین میزان در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپاست.
به اینستاگرام یورونیوز فارسی بپیوندید
شکاف جنسیتی در کشورهایی که جوانان خانه والدین خود را دیرتر ترک میکنند، بیشتر و در کشورهایی که زودتر خانه را ترک میکنند، کمتر است.