کشتی باری غول پیکر کانال سوئز را مسدود کرد

عکس ماهواره‌ای از کشتی «اِور گیون» در کانال سوئز
عکس ماهواره‌ای از کشتی «اِور گیون» در کانال سوئز Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

انسداد کانال سوئز به عنوان یکی از آبراه‌های مهم برای رفت و آمد کشتی‌ها می‌تواند حمل و نقل دریایی در سطح جهان را مختل کند. این در حالی است که شیوع بیماری همه گیر «کووید ۱۹» نیز بر حمل و نقل دریایی در سطح جهان تاثیر منفی گذاشته است.

آگهی

توقف یک کشتی باری بزرگ در کانال سوئز باعث شد تا مسیر رفت و آمد کشتی ها در آبراه ارتباطی بین دریای مدیترانه و دریای سرخ مسدود شود.

کشتی کانتینربر «اِور گیون» که روز سه شنبه با پرچم پاناما در حال عبور از کانال سوئز بود از پهلو در مسیر رفت و آمد کشتی ها از حرکت باز ایستاد. این کشتی تحت نظر شرکت کشتیرانی «اور گرین» به جا به جایی بار بین آسیا و اروپا مشغول بود. این شرکت کشتیرانی که در تایوان مستقر است دلیل حادثه روی داده برای «اِور گیون» را وزش شدید باد عنوان کرده است.

بنا به اعلام شرکت «اور گرین» هیچ کدام از کانتینرهای این کشتی باری بزرگ غرق نشده است. یکی مقام مصری که نخواست نامش فاش شود نیز وزش شدید باد را علت حادثه دانست. سرعت باد در کانال سوئز که قاره آفریقا را از شبه جزیره سینا جدا می کند روز سه شنبه به ۵۰ کیلومتر در ساعت رسید.

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

عملیات برای بازگرداندن کشتی باری «اِور گیون» به مسیر عادی خود آغاز شده است. مقامات مسئول در زمینه فعالیت این کشتی باری اعلام کرده اند که خدمه آن سالم هستند. به گفته آنها این حادثه منجر به آلودگی زیست محیطی نیز نشده است.

انسداد کانال سوئز به عنوان یکی از آبراه های مهم برای رفت و آمد کشتی ها می تواند حمل و نقل دریایی در سطح جهان را مختل کند. این در حالی است که شیوع بیماری همه گیر «کووید ۱۹» نیز بر حمل و نقل دریایی در سطح جهان تاثیر منفی گذاشته است.

مقصد کشتی کانتینربر «اِور گیون» بندر روتردام در هلند بود. این کشتی غول پیکر با طول ۴۰۰ متری و عرض ۵۹ متری خود یکی از بزرگترین کشتی های باری جهان محسوب می شود. «اِور گیون» در سال ۲۰۱۸ ساخته شد و گنجایش حمل ۲۰ هزار کانتینر را دارد.

کانال سوئز که در سال ۱۸۶۹ میلادی به عنوان مسیری میان بُر برای عبور کشتی ها افتتاح شد یکی از منابع اصلی درآمد ارزی دولت مصر است. تخمین زده می شود که جا به جایی حدود ۱۰ درصد از کالاهایی که در سطح جهان داد و ستد می شود با استفاده از این کانال صورت می گیرد.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

افتتاح کانال جدید سوئز با هدف احیای اقتصاد بیمار مصر

بازار رحم اجاره‌ای، آیا تلاش‌ها برای حمایت از حقوق زنان در کنفرانس جهانی رم به نتیجه می‌رسد؟

حادثه ریلی در هند؛ قطار باری ۷۰ کیلومتر را بدون راننده و با سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت طی کرد