دست‌کم ۶ نفر در تجمع معترضان به نحوه توزیع کمک‌ در افغانستان کشته شدند

عکس آرشیوی از نیروهای پلیس افغانستان
عکس آرشیوی از نیروهای پلیس افغانستان Copyright AFP
Copyright AFP
نگارش از یورونیوز فارسی
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

تظاهرات شهروندان ولایت غور افغانستان در اعتراض به «توزیع ناعادلانه کمک‌های خیریه» به خشونت کشیده شد و دست‌کم شش نفر از جمله یک خبرنگار و دو نیروی پلیس کشته شدند.

آگهی

تظاهرات شهروندان ولایت غور افغانستان در اعتراض به «توزیع ناعادلانه کمک‌های خیریه» به خشونت کشیده شد و دست‌کم شش نفر از جمله یک خبرنگار و دو نیروی پلیس کشته شدند.

طارق آرین، سخنگوی وزارت کشور (داخله) افغانستان در یک رشته توئیت گفت که معترضان جلوی ساختمان مقام ولایت غور در فیروزکوه مرکز این ولایت غربی تجمع کرده بودند.

وی دلیل این تجمع را تسریع روند کمک‌رسانی به خانواده‌های بی‌بضاعت و دریافت به موقع کمک‌ها در ایام قرنطینه عنوان کرد و افزود که در میان تجمع کنندگان تعدادی افراد مسلح حضور داشتند. وی آن‌ها را «غیر مسئول» عنوان کرده است.

این مقام وزارت کشور افغانستان در روایت خود می‌گوید که این افراد مسلح به تاسیسات دولتی و نیروهای امنیتی حمله کردند و به همین خاطر پلیس مجبور شد برای برقراری نظم شلیک هوایی کند.

هیات حقیقت‌یاب به غور اعزام می‌شود

سخنگوی وزارت کشور (داخله) افغانستان از کشته شدن دو نیروی پلیس در این درگیری خبر داد. آقای آرین همچنین گفت که چهار نفر از شرکت کنندگان در این تجمع از جمله یک خبرنگار محلی نیز کشته شدند و ۱۹ نفر دیگر از جمله ۱۰ پلیس جراحت برداشتند.

وی تاکید کرد که هیات حقیقت‌یاب از مرکز برای بررسی این موضوع به ولایت غور اعزام می‌شود.

همزمان، امرالله صالح، معاون اول ریاست‌جمهوری افغانستان نیز در مطلبی در حساب فیس‌بوک خود، کشته شدن معترضان در مرکز ولایت غو را «تکان‌دهنده» توصیف کرد. وی تاکید کرد این ماجرا مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

سازمان حمایت از رسانه‌های آزاد (نی) نیز خواستار بررسی چگونگی جان‌باختن خبرنگار یک رادیوی محلی در این تظاهرات شده‌ و گفته‌ است که خشونت با خبرنگاران قابل قبول نیست.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

بیش از ۱۲هزار زندانی از بیم شیوع کرونا در افغانستان آزاد می‌شوند

مقام‌های اروپایی خواستار پاسخگویی اسرائیل در مورد حمله به امدادگران در نوار غزه شدند

«استفاده از گرسنگی به‌عنوان سلاح جنگی در غزه»؛ آیا هشدار اروپا کارساز می‌شود؟