NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

اعتراض کارگران لهستانی به قوانین قرنطینه در مرز آلمان

اعتراض کارگران لهستانی به قوانین قرنطینه در مرز آلمان
Copyright AP
Copyright AP
نگارش از یورونیوز
تاریخ انتشار به روز شده در
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

در پی محدودیتهای قرنطینه ناشی از شیوع ویروس کرونا بسیاری از کسانی که در شهرهای مرزی بین آلمان و لهستان کار می کنند، ناگزیر خانه نشین شده اند. جمعه گذشته برخی از آنها به این محدودیت ها اعتراض کردند.

آگهی

صدها کارگر لهستانی که روزانه برای کار به آلمان، همسایه لهستان، سفر می کردند در اعتراض به محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا که آنها را خانه نشین کرده است، تظاهرات کردند.

این تظاهرات در شهرمرزی لهستان با آلمان، ژاگورزلگ برگزار شد. شهری که در جنوب غربی لهستان واقع شده است وهم مرز با شهر گورلیتز آلمان است.

همزمان ده‌ها کارگر دیگر در خاک آلمان به محدودیت‌ها معترض شدند. گزارش شده که تعداد تظاهرات کنندگان در لهستان ۳۰۰ نفر و در شهر مرزی در آلمان صد نفر بوده است. این تظاهرات جمعه گذشته برگزارشد.

درحالی که تمامی ۴۰۰ نفر معترض علیه قرنطینه و محدودیت های ناشی از تظاهرات می کردند، اما موانع و نره‌هایی که برای جدایی مرزها گذاشته شده اجازه پیوستن آنها به یکدیگر را نمی داد.

معترضان سرود ملی لهستان و سرود اتحادیه اروپا که سمفونی بتهوون است را در طول تظاهرات زمزمه می کردند و پلاکاردهایی بدست داشتند که روی آنها نوشته شده بود: «اجازه دهید کارکنیم و به خانه برویم.»

معلمی معترض به رسانه‌ها گفت که در شهر ژاگورزلگ زندگی و در گورلیتز آلمان کار می کند اما شش هفته است که بدلیل قوانین قرنطینه نمی تواند به دانش آموزان خود سربزند.

معترضین می گویند که نزدیک به بیست هزار لهستانی در ایالت زاکسن آلمان مشغول به کارند و از این تعداد ده هزار نفر نیاز به رفت وآمد روزانه دارند چرا که مقیم لهستان هستند.

بدلیل اینکه هر دو کشور عضو اتحادیه اروپا و در منطقه شنگن قراردارند، در حالت عادی هیچ مشکلی برای عبورومرور و جابجایی نیست به جز اینکه در پی شیوع ویروس کرونا دولت لهستان، بیش از شش هفته است که مرزهایش را بسته و شهروندان هر بار برای ورود باید دو هفته در قرنطینه بمانند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

تندروهای آلمانی ۱ مه را با اعتراض به محدودیت‌های قرنطینه همراه می‌کنند

پکن با محکوم کردن آلمان؛ تنگه تایوان بخشی از آب‌های چین است و آبراهی بین‌المللی‌ نیست

تلاش برای اعطای مجوز استفاده از موشک‌های دوربرد به اوکراین؛ چرا این تسلیحات برای کی‌یف حیاتی است؟