NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

شیوع کرونا؛ ترامپ: مشکلی با ارسال تجهیزات پزشکی به ایران ندارم

شیوع کرونا؛ ترامپ: مشکلی با ارسال تجهیزات پزشکی به ایران ندارم
Copyright AP
Copyright AP
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

وزیر خارجه آمریکا می‌گوید: «جهان باید بداند هیچ تحریمی برای اینکه جلوی کمک بشردوستانه را بگیرد و نگذارد تجهیزات پزشکی و دارویی به ایران ارسال شود وجود ندارد.»

آگهی

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا می گوید مخالفتی با اینکه اتحادیه اروپا همزمان با شیوع ویروس جدید کرونا به ایران کمک پزشکی ارسال کند، ندارد.

رئیس جمهوری ایالات متحده روز چهارشنبه در نشست خبری روزانه با خبرنگاران در کاخ سفید در پاسخ به پرسشی در مورد ارسال کمک های پزشکی به ایران گفت: «آنها [اروپایی ها] کمک های پزشکی به ایران می فرستند. من مشکلی با این کار ندارم.»

مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا نیز گفت که کشورش پیش از این پیشنهاد ارسال کمک به ایران را مطرح کرده بود. او اظهار داشت: «متاسفم که آنها تصمیم گرفتند کمک ها را نپذیرند. شنیده ام که برخی از تحریم ها صحبت می کنند. جهان باید بداند هیچ تحریمی برای اینکه جلوی کمک بشردوستانه را بگیرد و نگذارد تجهیزات پزشکی و دارویی به ایران ارسال شود وجود ندارد.»

ایران یکی از اولین کشورهایی که بود که پس از چین با شیوع گسترده ویروس جدید کرونا در داخل خاک خود روبرو شد. آمار مرگ و میر بر اثر ابتلا به بیماری «کووید ۱۹» در ایران اکنون از چین بیشتر شده است.

جهان باید بداند هیچ تحریمی برای اینکه جلوی کمک بشردوستانه را بگیرد و نگذارد تجهیزات پزشکی و دارویی به ایران ارسال شود وجود ندارد.
مایک پمپئو
وزیر خارجه آمریکا

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

ایران برای مقابله با پیامدهای ناشی از شیوع این بیماری همه گیر از صندوق بین المللی پول درخواست کمک اضطراری پنج میلیارد دلاری کرده است. آمریکا احتمالا با طرح این احتمال که ایران از این کمک اضطراری برای کمک به متحدانش در کشورهای منطقه استفاده خواهد کرد با اختصاص آن به تهران مخالفت خواهد کرد.

علی خامنه ای، رهبر ایران چند روز پیش پس از ۱۱ روز با درخواست حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران برای برداشت یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی برای مقابله با شیوع ویروس جدید کرونا و تبعات آن موافقت کرد.

بریتانیا، آلمان و فرانسه حدود یک هفته پیش با انجام اولین مبادله تجاری با ایران از طریق ساز و کار مالی اینستکس، محموله ای از تجهیزات پزشکی را به ایران فرستادند.

رهبر ایران پیش از این ضمن رد پیشنهاد کمک آمریکا برای مقابله با شیوع نوع جدید ویروس کرونا در ایران این پیشنهاد را طرح «حرف های عجیب» دانسته بود. علی خامنه ای در سخنان خود گفته بود که آمریکا خود متهم به «تولید ویروس کرونا» است و ممکن است به دنبال ارسال نوعی دارو به ایران باشد تا این ویروس را «ماندگار» کند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

هشدار گوترش در شورای امنیت: فرصت طلبان آماده بهره‌برداری از بحران کرونا هستند

واکنش‌ها و حاشیه‌ها درباره تصحیح یک اشتباه از سوی علی خامنه‌ای

وعده ترامپ: کمیسیون بهره‌وری دولتی با ریاست ایلان ماسک تشکیل می‌دهم