آلمان نسبت به خروج نیروهای نظامی ناتو از افغانستان هشدار داد

آلمان ضمن هشدار نسبت به خروج نیروی نظامی مامور ناتو در خاک افغانستان تاکید کرد که این اقدام می تواند تبعات خطرناکی برای آینده این کشور و نیز امنیت جهان داشته باشد.
وزیر دفاع آلمان روز شنبه چهاردهم سپتامبر با اعلام این مطلب یادآور شد که خروج نظامیان ناتو می تواند زمینه را برای حاکمیت یافتن یک رژیم سخت گیر اسلامی توسط طالبان فراهم کند.
خانم آنهگرت کرامپ-کارن باوئر، وزیر دفاع آلمان که از مسئولان بلند پایه حزب دمکرات مسیحی و جانشین احتمالی آنگلا مرکل در راس این حزب است همچنین تصریح کرده است که تشکیل چنین حکومتی در افغانستان می تواند بویژه برای زنان این کشور شرایط بسیار دشواری را به همراه داشته باشد.
خانم کرامپ-کارن که در یک اجتماع مختص زنان و تدارک دیده شده از سوی حزب دمکرات مسیحی سخن می گفت در ادامه تصریح کرد: «این نگرانی وجود دارد که اگر از مسئولیتمان در افغانستان شانه خالی کنیم با شرایطی هولناکی در این کشور مواجه خواهیم شد که سنگسار و اعدام زنان و نیز ممنوعیت تحصیل و ازدواج برای دختران از نشانه های بارز آن است.»
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا که پیشتر وعده خروج نظامیان کشورش از خاک افغانستان را داده بود به تازگی طی حکمی ضمن دستور برای توقف گفتگوهای صلح با نمایندگان گروه طالبان، نشست پیش بینی شده خود در کمپ دیوید با رهبران این حزب افراط گرا و خشونت طلب را لغو کرد.
بیشتر بخوانید:
- سفرای پیشین واشنگتن در افغانستان: خروج نظامیان آمریکایی خطر جنگ داخلی را افزایش می دهد
- نگرانی دولت افغانستان از «تبعات خطرناک» توافق صلح آمریکا با طالبان
- تشدید جنگ لفظی بین طالبان و دونالد ترامپ؛ از تهدید آمریکا تا گورستان امپراطوریها
دستور توقف گفتگوهای صلح با طالبان پس از آن صادر شد که در جریان حمله ای در کابل دوازده تن از جمله یک سرباز آمریکایی جان خود را از دست دادند. گروه طالبان که در زمان این حمله به توافق اولیه صلح با فرستاده ویژه دونالد ترامپ دست یافته بود همچون چند حمله پیشین مسئولیت این اقدام مرگبار را برعهده گرفت.
آلمان یک هزار و سیصد سرباز را در قالب نیروی مامور ناتو به افغانستان فرستاده است؛ ماموریت نظامیان آلمانی در آلمان بر اساس مصوبه پارلمان این کشور مارس سال ۲۰۲۰ به پایان می رسد.
این در حالیست که آمریکا در حال حاضر ۱۴۰۰ سرباز در افغانستان دارد و هجده سال پس از سرنگونی حکومت طالبان همچنان درگیر جنگی خونین در این کشور است. ایالات متحده آمریکا به تازگی برلین را تحت فشار قرار داده تا بر اساس مصوبه ناتو بودجه نظامی خود را تا سطح دو درصد تولید ناخالص داخلی خود افزایش دهد.