NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

گزارش اختصاصی یورونیوز از مجروحان جنگ در افغانستان

گزارش اختصاصی یورونیوز از مجروحان جنگ در افغانستان
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

مصطفی، کودک ۱۲ ساله ای است که در محل یک درگیری در ولایت غزنی گرفتار شده بود. پاهای او هنگام انتقال به بیمارستان فلج شده بود. وی مورد عمل جراحی قرار گرفت و اکنون رو به بهبود است.

آگهی

شهر کابل، پایتخت افغانستان صحنه بمب گذاری های گسترده شورشیان مخالف دولت تحت حمایت نیروهای ناتو بوده است. آخرین حمله در پایتخت افغانستان در روز اول ژوئیه (۱۰ تیر) روی داد که ۳۵ کشته بر جای گذاشت. حدود یکصد نفر نیز در این حمله مجروح شدند.

این حمله تنها دو روز پس از آغاز دور جدید مذاکرات صلح افغانستان روی داد. گروه طالبان مسئولیت این حمله را برعهده گرفت.

بیش از ۵۰ مجروح این حمله به یک بیمارستان متعلق به سازمان غیردولتی اورژانس (Emergency) انتقال یافتند. شمار قربانیان غیرنظامی جنگ در افغانستان طی ۹ سال گذشته دو برابر شده است. بخش های مختلف این بیمارستان نشان می دهد که نتیجه بمب گذاری ها پس از آنکه شمار قربانیان اعلام می شود و دوربین رسانه ها از محل خارج می شود چیست.

مصطفی، کودک ۱۲ ساله ای است که در محل یک درگیری در ولایت غزنی گرفتار شده بود. پاهای او هنگام انتقال به بیمارستان فلج شده بود. وی مورد عمل جراحی قرار گرفت و اکنون رو به بهبود است.

مصطفی می گوید: «با پدرم مشغول کار بر روی زمین بودیم که گلوله ای به من اصابت کرد. از سمت راست به من خورد و گلوله در سمت چپ شانه ام باقی ماند. اولین کاری که می خواهم انجام بدهم این است که به مدرسه بازگردم.»

مونیکا پینا، خبرنگار یورونیوز می گوید: «تمام گلوله هایی که از بدن بیماران خارج می شود در پرونده آنها نگهداری می شود. گلوله ای که وارد بدن مصطفی شد دو مهره از ستون فقرات او را شکست. پزشکان می گویند او خوش شانس بوده است.»

عطاگل یک راننده ۳۵ ساله تراکتور است. او در اواخر ماه مه در شهر غزنی در یک انفجار مجروح شد. انفجار بخشی از جمجمه و مغز او را متلاشی کرد. یکی از بستگان او پس از عمل جراحی به وی کمک می کند.»

محمد، یکی از بستگان عطاگل می گوید: «او ۱۵۰ متر از محل انفجار فاصله داشت. بسیاری از افرادی که به محل انفجار نزدیکتر بودند کشته شدند. در روستای ما انفجارهای زیادی روی می دهد. اطراف خیابان و کوچه ها مین گذاری شده است. هر روز درگیری روی می دهد.»

بخشی از هزینه جنگ در افغانستان را افرادی می پردازند که کمتر در رسانه ها از آنها سخن گفته می شود.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

حدود ۴ هزار نفر در درگیری‌های شش ماه نخست سال در افغانستان کشته یا زخمی شده‌اند

سقوط و افول افغانستان از زبان «آخرین ژنرال افغان که با فرار اشرف غنی از کابل با طالبان جنگید»

سلب آزادی‌های اجتماعی در افغانستان؛ وزارت امر به معروف طالبان: با سازمان ملل همکاری نمی‌کنیم